07-01-08

Groot nieuws

Kopie van IMAG0161Groot nieuws??

Groot nieuws? Iedereen zit hier te zeggen dat er groot nieuws is, maar ik vind dit toch niet zo groot hoor; want wat is 51 cm nu en weegt maar 3kg710? Ik ben al 80 cm groot en weeg al meer dan 10kg!Tong uitstekend

Wel, ik ben blijkbaar grote zus geworden.

Ik weet nu niet als ik hiervoor blij moet zijn of niet, maar ik heb voor alle zekerheid toch mooi gelachen naar mama, papa en SEPPE ( zo noemt iedereen toch dat kleine mensje).

‘k moet wel toegeven dat het een koddigaardje is en hij een snoezig gezichtje heeft, maw hij lijkt nogal op mij.

Het begon eigenlijk heel raar, hoor. Zondagnacht ben ik uit mijn bed getrommeld om 1h 's nachts! Jaja, beste mensen, u leest het goed: 1h midden in mijnen nacht. Ik heb me er maar niet te veel van aangetrokken maar 's morgens verschoot ik toch ferm toen ik bij oma Lieve en opa Johan wakker werd en die me naar de vernieuwde creche (van Els en Wendy)brachten. Wat een mens toch niet allemaal kan tegenkomen op 1 nacht (en ik maar denken dat het enkel een slechte droom was).

De aap kwam later op de dag uit de mouw, of beter gezegd: mijn broertje kwam uit mama's buik op 07/01/2008 om 14h07 (moesten ze me eigenlijk daarvoor zo vroeg uit mijn bed halen!). Blijkbaar is dat een datum die ik zeer goed zal moeten onthouden en die me nog veel geld zal kosten.

Pas op, ik heb dan 's avonds wel chippetjes gekregen van mijn broer en heb mogen spelen in zijn lange gang waar hij nu verblijft. Dus bij deze heeft hij alles al terug goedgemaakt. Als we zo verder kunnen afspreken, denk ik dat mama en papa nog moeilijke dagen zullen hebben. Hihihihi.

Wie nog meer informatie wil, kan mijn mama en broertje vinden op kamer 219 in het St.Rembertziekenhuis in Torhout. En de papa zal donderdag 10/01 in den Idem Dito eens goed trakteren en nog eens het hele relaas doen. Ik ben momenteel op logement bij de oma en opa's. 't Is een soort co-grootouderschap, heb ik me laten wijsmaken

22:33 Gepost door friedl en seppe in Actualiteit | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |