16-04-07

Bijna 28 weken

Helaas ... de vakantie zit erop! Vandaag ben ik alweer naar de creche geweest en mama naar school. De vakantie was zonnig en warm, je kon het je niet beter wensen. Collega's en vrienden die warmere oorden opgezocht hadden, blijken ongelijk gehad te hebben. Tijdens de dagen met mama thuis heb ik weer veel geleerd. Ik kan nu toch al vijf minuten zitten zonder om te vallen - mama en papa hebben dan ook een speciale stoel voor me gekocht - en ik heb ontdekt dat ik op mijn knïeën kan steunen, alleen weet ik nog niet goed waarom. Ik kan me voortbewegen, maar geraak niet in de richting die ik wil. Soms verstop ik me, maar als mama me zoekt, trek ik vlug het lakentje van mijn gezicht. Mijn mama wist het al langer, maar nu heb ik het ook ontdekt: ik heb een zotte papa die me vaak doet gieren van het lachen!

Friedlindezonklein

Mama en papa gingen ook 'op reis' naar Brussel en bracht heel veel kleertjes voor me mee, waaronder ook dit zonnehoedje. Zo piekt de zon minder in mijn oogjes, maar hoe lekker warm het zonnetje ook schijnt, geef mij toch maar de veilige thuishaven van mijn parkje ... lekker binnen in onze living!

21:41 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Je bent al een flinke meid geworden hoor en al veel bijgeleerd. Mooie foto met jouw nieuw hoedje aan en je zotte papa! Vele kusjes en tot zaterdag want dan gaan we je mama haar schooltje gaan bezoeken

Gepost door: oma Lieve | 17-04-07

Friedl Leuk dat je al even kan blijven rechtzitten en binnenkort zal je wel geraken waar je wil komen;-)

Liefs,

ps. Mooi hoedje, het staat je prachtig!

Gepost door: Nicole | 19-04-07

De commentaren zijn gesloten.