11-06-07

Pech gehad!

Hallo,

 

Het wordt weer eens tijd voor een verslagje, want de voorbije week is er heel wat gebeurd. Het begon al vorige week maandag toen mama mij, haar gsm én de autosleutels opsloot in de auto op de parking van Delhaize! Ik wou er uit en heb dan op elke manier proberen duidelijk te maken, maar helaas mama kon mij niet redden. Ze heeft dan gebeld naar opa Johan en die is mij dan uiteindelijk komen redden. Nat van 't zweet van mij in te spannen, kon ik na 10 minuten in de armen van mama bekomen van het avontuur.

Een weekje later ben ik er al helemaal overheen, maar nu ik kan kruipen wordt het mij duidelijk dat een leerproces er eentje is van vallen en opstaan, met in het begin vooral ... vallen! Vandaag probeerde ik mij recht te trekken in de creche en dat is mij slecht bevallen. Op de foto kun je het niet zo goed zien, maar niet enkel de pupil van mijn linkeroog is blauw!

Heel binnenkort volgt er nog een berichtje, want ik heb nog heel veel te vertellen, maar secretaresse mama wil gaan slapen. Het zal dus voor een volgende keer zijn.

friedlblauwoog

22:23 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Leuk dat die kleine meid van jullie de wereld aan het verkennen is: het wordt dus echter wel tijd om alles goed achter slot en grendel te steken!
En hopelijk is de pupil van jullie pupil nog steeds zwart en is het de iris die de mooie kijkertjes van jullie oogappel blauw kleurt...

Gepost door: Frieda | 15-06-07

De commentaren zijn gesloten.