07-08-07

Op reis geweest!

Hallo

Lang geleden dat ik nog iets van me liet weken, maar ik heb een goeie reden. Ik ben op reis geweest én op kamp geweest. De eerste week mochten mama, papa en ik samen met nonkel Kenny en tante Stefanie naar opa en oma in de Loire. We logeerden er in een prachtig - maar warm :-) huisje met zwembad. Heel leuk: het was zo'n mooi weer dat ik met papa in het zwembad mocht plonzen. We bezochten er een heel groot kasteel, waar ik mocht rondkruipen en ik mocht met oma op de fiets. Oma hield er wel bijna een hartstilstand aan over, maar verder was het heel tof. Ik vond het ook spannend om de trappen van het huisje te beklimmen en wou dolgraag de steentjes in de tuin opeten, maar dat mocht niet van mama. Flauw! In de auto was ik telkens heel flink en als het wat moelijker ging, hielpen tante en nonkel me heel goed. Kortom een geslaagde vakantie!

De tweede week gingen we op kamp: heel veel kindjes, heel veel grote mensen, heel warme tent overdag en heel koude tent 's nachts. Het kon me allemaal niet uit m'n lood slaan: ik vond het heel tof.

Tussen al het reizen door heb ik ook tijd gevonden wat aan mijn ontwikkeling te werken. Ik heb nu zes tanden en ik probeer te stappen aan de handen van papa of mama. Mama en papa gaven me ook een autootje en ik vond het heerlijk dat de kindjes op kamp me vooruit duwden. Verder vind ik gevoederd worden maar niks meer - veel leuker is zelf kliederen met eten. Ik vind het reuze, mama, de vloer en mijn stoel delen mijn mening niet altijd. Langzaamaan begin ik ook van alles te verstaan: mijn naam, danke, komen, mee.

Mama en papa vinden me dan ook een wonderkind. Eigen kind, schoon kind, hé (maar in mijn geval is het echt zo, hihi)

Groetjes

Foto's volgen weldra! Mama moet eerst haar bureau opruimen voor de kamer van broertje/zusje. 

21:17 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dat vinden wij nu ook daj het mooiste kindje van het land bent allez van heel de wereld

groetjes oma Lieve en opa Johan

Gepost door: oma Lieve | 08-08-07

De commentaren zijn gesloten.