18-08-07

Stapje voor stapje

Neen, lopen kan ik nog niet, maar sinds woensdag kan ik wel al deftig stappen achter mijn autootje. Zo geraak ik vlug vooruit en kan ik me dan van het ene meubelstuk naar het andere begeven. Alleen rij ik mijn autootje vaak vast, want als ik er achteraanloop, kan ik niet aan het stuur.

Verder ben ik bijna volledig genezen van mijn oorontsteking. Mama is nog eens met mij naar de dokter gemoeten en die heeft uiteindelijk antibiotica voorgeschreven en nu gaat het met mij heel goed. Ik heb deze week wel wat kuren gehad: ik was graag de hele tijd bij mama op schoot gezeten, maar dat mocht niet van haar. Zeker toen ze doorhad dat ik eigenlijk niet meer zo ziek was. Ik krijg er ook de kriebels van als ik een begeerd object bijna te pakken heb en ze dan luidkeels nee roepen. Dan begin ik luid te huilen, te schoppen, te slaan en als het nodig is, werp ik me zelfs op de grond. Voorlopig zijn ze nog niet echt onder de indruk, want ze blijven nee zeggen, maar ik begin zo langzaamaan wel wallen onder hun ogen te zien, hihi!

Deze week heb ik ook bij nonkel Klaas en tante Kelly geslapen. Ik vond het eerst niet zo leuk en dat heb ik ook drie kwartier duidelijk gemaakt. Uiteindelijk hebben ze me eten gegeven en was ik content.

Mama zegt dat ze mijn broertje/zusje al flink voelt bewegen, maar ik heb nog niets gevoeld. Zouden ze me fabeltjes wijsmaken?

11:32 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

friedl ga je morgen naar de kermis met je mama???????

Gepost door: oma Lieve | 21-08-07

ssst Ik probeer nu te slapen en als ik wakker ben en 't regent niet te veel, dan gaan we naar de markt. Vanavond gaan we met papa achter oliebollen.

Gepost door: Friedl | 22-08-07

das goed slaap maar veel en als je dan toch op de markt moest arriveren moet je maar vragen aan je mama dat ze me belt want ik zal ook op de markt zijn

Gepost door: oma lieve | 22-08-07

De commentaren zijn gesloten.