18-08-07

Stapje voor stapje

Neen, lopen kan ik nog niet, maar sinds woensdag kan ik wel al deftig stappen achter mijn autootje. Zo geraak ik vlug vooruit en kan ik me dan van het ene meubelstuk naar het andere begeven. Alleen rij ik mijn autootje vaak vast, want als ik er achteraanloop, kan ik niet aan het stuur.

Verder ben ik bijna volledig genezen van mijn oorontsteking. Mama is nog eens met mij naar de dokter gemoeten en die heeft uiteindelijk antibiotica voorgeschreven en nu gaat het met mij heel goed. Ik heb deze week wel wat kuren gehad: ik was graag de hele tijd bij mama op schoot gezeten, maar dat mocht niet van haar. Zeker toen ze doorhad dat ik eigenlijk niet meer zo ziek was. Ik krijg er ook de kriebels van als ik een begeerd object bijna te pakken heb en ze dan luidkeels nee roepen. Dan begin ik luid te huilen, te schoppen, te slaan en als het nodig is, werp ik me zelfs op de grond. Voorlopig zijn ze nog niet echt onder de indruk, want ze blijven nee zeggen, maar ik begin zo langzaamaan wel wallen onder hun ogen te zien, hihi!

Deze week heb ik ook bij nonkel Klaas en tante Kelly geslapen. Ik vond het eerst niet zo leuk en dat heb ik ook drie kwartier duidelijk gemaakt. Uiteindelijk hebben ze me eten gegeven en was ik content.

Mama zegt dat ze mijn broertje/zusje al flink voelt bewegen, maar ik heb nog niets gevoeld. Zouden ze me fabeltjes wijsmaken?

11:32 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

12-08-07

Ziekjes ...

Ik heb weer een oorontsteking te pakken! Gisteren had ik bij oma en opa heel lang geslapen. Mama en papa waren al jaloers, want thuis slaap ik nooit zo lang. Maar ze hadden toen nog niet door dat ik eigenlijk ziek was! 's namiddags had ik echter 39.2 koorts en moest de dokter van wacht komen. Pas toen hadden ze door dat mijn oortjes weer pijn deden. Vannacht heb ik er wat last van gehad, maar wel lang geslapen. Het gaat al beter met me, maar ik ben nog niet helemaal mijn ouwe ik! Dinsdag gaat mama met me naar de kinderarts om mijn oortje te controleren, want voorlopig proberen ze het zonder antibiotica. Ik hou jullie op de hoogte.

13:42 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-08-07

Mijn meter

 

Hiep hiep hoera! Mijn meter wordt vandaag 19 jaar! Een dikke proficiat voor haar!

Kusjes Friedl

PS Ook een dikke proficiat voor oma en opa die vandaag 29 jaar getrouwd zijn.

09:10 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-08-07

Op reis geweest!

Hallo

Lang geleden dat ik nog iets van me liet weken, maar ik heb een goeie reden. Ik ben op reis geweest én op kamp geweest. De eerste week mochten mama, papa en ik samen met nonkel Kenny en tante Stefanie naar opa en oma in de Loire. We logeerden er in een prachtig - maar warm :-) huisje met zwembad. Heel leuk: het was zo'n mooi weer dat ik met papa in het zwembad mocht plonzen. We bezochten er een heel groot kasteel, waar ik mocht rondkruipen en ik mocht met oma op de fiets. Oma hield er wel bijna een hartstilstand aan over, maar verder was het heel tof. Ik vond het ook spannend om de trappen van het huisje te beklimmen en wou dolgraag de steentjes in de tuin opeten, maar dat mocht niet van mama. Flauw! In de auto was ik telkens heel flink en als het wat moelijker ging, hielpen tante en nonkel me heel goed. Kortom een geslaagde vakantie!

De tweede week gingen we op kamp: heel veel kindjes, heel veel grote mensen, heel warme tent overdag en heel koude tent 's nachts. Het kon me allemaal niet uit m'n lood slaan: ik vond het heel tof.

Tussen al het reizen door heb ik ook tijd gevonden wat aan mijn ontwikkeling te werken. Ik heb nu zes tanden en ik probeer te stappen aan de handen van papa of mama. Mama en papa gaven me ook een autootje en ik vond het heerlijk dat de kindjes op kamp me vooruit duwden. Verder vind ik gevoederd worden maar niks meer - veel leuker is zelf kliederen met eten. Ik vind het reuze, mama, de vloer en mijn stoel delen mijn mening niet altijd. Langzaamaan begin ik ook van alles te verstaan: mijn naam, danke, komen, mee.

Mama en papa vinden me dan ook een wonderkind. Eigen kind, schoon kind, hé (maar in mijn geval is het echt zo, hihi)

Groetjes

Foto's volgen weldra! Mama moet eerst haar bureau opruimen voor de kamer van broertje/zusje. 

21:17 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |