20-09-07

Joepie!

Tot grote vreugde van mijn papa en mama heb ik dinsdag mijn eerste wankele stapjes alleen gezet. Ik geraak weliswaar nog niet ver en ben nog een beetje bang, maar vooral ook heel fier op mezelf! Mama heeft me nu beloofd dat ik schoentjes krijg, maar of ik dat leuk zal vinden is nog de vraag. Ik trek nu al heel graag mijn sokjes af in de auto.

Verder ben ik deze week met de trein op reis geweest. Samen met oma Lieve, opa Johan, oma Georgette, opa Gerard, nonkel Kenny en tante Stefanie zijn we een dagje naar Planckendaele geweest. Eerst op de trein en dan op de boot. 't was heel leuk en vooral de goudkopleeuwaapjes spraken me aan.

Met het leren stappen gaat ook veel vallen gepaard en dat resulteert zich wel al eens in een buil, blauwe plek of zelfs een bloedlip. Op de koop toe krijg ik ook nog een tandje erbij! Pff dat eerste levensjaar was lastig, hoor.

In de creche stel ik het nog altijd heel goed. Mama zegt alleen dat ik een beetje voorzichtiger met de andere kindjes moet zijn. Laatst was ik op een kindje gaan liggen en dat raakte dan niet meer recht. Ik kan er toch niet aan doen dat zij zo'n wussie's zijn!

Ik zal jullie nu laten, want ik ben bij oma Lieve en daar moet ik altijd met Jolie, Jackie en Tutsi spelen.

09:07 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wij zien dat Friedl vlug een grote meid word wij wij hebben haar al zien lopen bij oma lieve en nu nog haar nieuwe schoentjes nonkel Geert zei dat ze zo fier was
Groetjes

Gepost door: Oma Georgette en Opa Gerard | 24-09-07

De commentaren zijn gesloten.