25-09-07

19/09/07

Sinds 19 september doe ik af en toe een wankele poging tot stappen. Verder dan een vijftal stappen ben ik nog niet geraakt, maar iedereen is heel fier op mij. En dat vind ik natuurlijk reuze!

Ik kreeg dit weekend ook voor het eerst schoentjes. Ze zijn nog wat aan de grote kant en kan ik er nog niet zo goed weg mee, maar 't zijn hele mooitjes. Ik kreeg ze al voor mijn verjaardag van oma Lieve.

Mijn mama heeft deze week ook mijn haartjes geknipt. Papa zat er een beetje mee in, maar het valt best mee. Het is er niet aan te zien dat er een amateurknipper aan het werk geweest is.

Mama en papa hebben deze week ook wat foto's van mij gemaakt. Die kun je hiernaast zien.

Kusjes

Friedl

friedlmetschoentjes

21:19 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

20-09-07

Joepie!

Tot grote vreugde van mijn papa en mama heb ik dinsdag mijn eerste wankele stapjes alleen gezet. Ik geraak weliswaar nog niet ver en ben nog een beetje bang, maar vooral ook heel fier op mezelf! Mama heeft me nu beloofd dat ik schoentjes krijg, maar of ik dat leuk zal vinden is nog de vraag. Ik trek nu al heel graag mijn sokjes af in de auto.

Verder ben ik deze week met de trein op reis geweest. Samen met oma Lieve, opa Johan, oma Georgette, opa Gerard, nonkel Kenny en tante Stefanie zijn we een dagje naar Planckendaele geweest. Eerst op de trein en dan op de boot. 't was heel leuk en vooral de goudkopleeuwaapjes spraken me aan.

Met het leren stappen gaat ook veel vallen gepaard en dat resulteert zich wel al eens in een buil, blauwe plek of zelfs een bloedlip. Op de koop toe krijg ik ook nog een tandje erbij! Pff dat eerste levensjaar was lastig, hoor.

In de creche stel ik het nog altijd heel goed. Mama zegt alleen dat ik een beetje voorzichtiger met de andere kindjes moet zijn. Laatst was ik op een kindje gaan liggen en dat raakte dan niet meer recht. Ik kan er toch niet aan doen dat zij zo'n wussie's zijn!

Ik zal jullie nu laten, want ik ben bij oma Lieve en daar moet ik altijd met Jolie, Jackie en Tutsi spelen.

09:07 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

02-09-07

 

Helaas! De grote vakantie loopt op z'n einde en mijn mama moet morgen weer werken en ik moet dus weer meer naar de creche. Het is wel een beetje spijtig, maar we kunnen toch terugkijken op een hele mooie zomer. Het weer zat misschien niet zo mee, maar samen met mama en papa veel leuke dingen: reisjes, zot doen in de zetel, fietsen, buiten spelen, wandelen, terrassen (bah), ...

Verder valt er niet veel te vertellen. In tegenstelling tot mijn mama word ik muzikaal: ik dans graag en heb graag dat mama en papa voor me zingen. Ik kom ook op voor mijn brokken en laat me in de creche zeker niet doen - wat me wel al enkele blauwe plekken en builen opgeleverd heeft. Ik oefen nog elke dag om beter te kunnen lopen, maar ik ben nog een beetje bang als ze mijn handjes loslaten.

Ik laat jullie wel weten als er nog nieuws is!

11:25 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |