30-10-07

Een weekendje centerparcs

Vorig weekend (26/10-29/10) zijn we voor een weekendje naar Nederland geweest. Papa en ik gingen mama om 16.10 ophalen aan haar school en nauwelijks twee uur later hadden we de sleutel van onze 'cottage' in Port Zélande. Nadat we alles uitgepakt hadden, gingen we op verkenning. Ik mocht nadien nog eventjes spelen in ons huisje en daarna (zonder hopla) mijn bedje in.

Zaterdagvoormiddag was het dan eindelijk zover: we gingen zwemmen. Lekker warm water, een glijbaan en trapjes. Wat moet een mens nog meer hebben. Alleen jammer dat er nog zo veel volk in het bad zat! Na een klein uurtje zwemmen, kreeg ik honger en werd ik moe. We gingen weer naar het huisje en ik viel moe maar tevreden in slaap. Maar ... toen ik wakker werd, begon de miserie! Ik voelde me niet goed, maar mama had dat weer niet door. Ik dus beginnen wenen, zij met een thermometer in m'n ..., dan papa's bezorgde blik, mama met een suppo, ik nog meer wenen, zij aan mij oren flapperen, ik verbaasd kijken, weer wenen en dan gelukkig ..titi! Nog wat uitgerust, maar dan een flinke fruitpap en een wandelingetje. Ik mocht zelfs even op de schommel en heel eventjes vond ik het nog fijn ook. Toen we 's avonds thuiskwamen, had ik nog altijd 38.1, thuis kreeg ik weer een suppo en mocht vroeg in bed. Ondertussen aten mama en papa gezellig gourmet. Die geur maakte me verschrikkelijk misselijk en toen mama ging slapen, kon ik het niet meer ophouden: mijn volledige voedselinname van de afgelopen 12 uur lag er uit. Ze hebben me dan volledig uitgekleed en ik kreeg ook weer een suppo, maar slapen zag ik niet meer zitten. Tot ... ik van mama bij haar en papa in bedje mocht slapen. Dat was natuurlijk een luxemoment om van te profiteren. '

s Morgens voelde ik me al beter, maar ik hield de schijn nog een beetje op om nog wat vertroeteld te worden. Toen ik hoorde dat er met mijn ziekte van zwemmen niet veel meer in huis zou komen, heb ik me dan vermand en zijn we toch nog eens gaan wandelen.  Mama en papa hadden in de market dome de grootste moeite me uit het water te houden, dus zijn we om ons zwempak gegaan en hebben we nog een frisse duik genomen.

Ondertussen zijn we alweer thuis en ben ik volledig genezen - hoewel ik toch nog niet zo hoog op heb met dat winteruur. De rest van de week ga ik - samen met mama en papa - vooral genieten van de vakantie.

Tot later!

14:29 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.