30-10-07

Een weekendje centerparcs

Vorig weekend (26/10-29/10) zijn we voor een weekendje naar Nederland geweest. Papa en ik gingen mama om 16.10 ophalen aan haar school en nauwelijks twee uur later hadden we de sleutel van onze 'cottage' in Port Zélande. Nadat we alles uitgepakt hadden, gingen we op verkenning. Ik mocht nadien nog eventjes spelen in ons huisje en daarna (zonder hopla) mijn bedje in.

Zaterdagvoormiddag was het dan eindelijk zover: we gingen zwemmen. Lekker warm water, een glijbaan en trapjes. Wat moet een mens nog meer hebben. Alleen jammer dat er nog zo veel volk in het bad zat! Na een klein uurtje zwemmen, kreeg ik honger en werd ik moe. We gingen weer naar het huisje en ik viel moe maar tevreden in slaap. Maar ... toen ik wakker werd, begon de miserie! Ik voelde me niet goed, maar mama had dat weer niet door. Ik dus beginnen wenen, zij met een thermometer in m'n ..., dan papa's bezorgde blik, mama met een suppo, ik nog meer wenen, zij aan mij oren flapperen, ik verbaasd kijken, weer wenen en dan gelukkig ..titi! Nog wat uitgerust, maar dan een flinke fruitpap en een wandelingetje. Ik mocht zelfs even op de schommel en heel eventjes vond ik het nog fijn ook. Toen we 's avonds thuiskwamen, had ik nog altijd 38.1, thuis kreeg ik weer een suppo en mocht vroeg in bed. Ondertussen aten mama en papa gezellig gourmet. Die geur maakte me verschrikkelijk misselijk en toen mama ging slapen, kon ik het niet meer ophouden: mijn volledige voedselinname van de afgelopen 12 uur lag er uit. Ze hebben me dan volledig uitgekleed en ik kreeg ook weer een suppo, maar slapen zag ik niet meer zitten. Tot ... ik van mama bij haar en papa in bedje mocht slapen. Dat was natuurlijk een luxemoment om van te profiteren. '

s Morgens voelde ik me al beter, maar ik hield de schijn nog een beetje op om nog wat vertroeteld te worden. Toen ik hoorde dat er met mijn ziekte van zwemmen niet veel meer in huis zou komen, heb ik me dan vermand en zijn we toch nog eens gaan wandelen.  Mama en papa hadden in de market dome de grootste moeite me uit het water te houden, dus zijn we om ons zwempak gegaan en hebben we nog een frisse duik genomen.

Ondertussen zijn we alweer thuis en ben ik volledig genezen - hoewel ik toch nog niet zo hoog op heb met dat winteruur. De rest van de week ga ik - samen met mama en papa - vooral genieten van de vakantie.

Tot later!

14:29 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Mijn verjaardagsfeestje

Op zondag 21 oktober kwamen al mijn tantes, nonkels, oma's en opa's om mijn eerste verjaardag te vieren. Mama had twee grote taarten gekocht (uiteindelijk bleek dat je voor mijn familie eigenlijk beter meer drank dan taart koopt ...) en papa had onze living mooi versierd. Ik kreeg verschrikkelijk veel cadeautjes, gaande van geld, kleertjes, zwembon naar karren en ander speelgoed. In het begin kon de aandacht wel appreciëren, maar hoe langer hoe meer die drukte toch op mijn zenuwen werke. Die taart vond ik heel leuk om mee te spelen, maar om echt van te eten.... Uiteindelijk heb ik de dag na een lang bad  met een traditioneel melkje en hopla afgesloten. Zo'n verjaardagsfeest is wel leuk, maar wel erg vermoeiend. 's Nachts werd ik dan ook nog geplaagd door nachtmerries volle natte zoenen, verschillende parfums, gekke gezichten, alcoholadem, taart en veel gekwetter!

Foto's zijn weer legio!

14:04 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

07-10-07

Zwemmen

Vandaag ben ik voor de tweede keer met papa en mama naar de Alk in Wingene geweest. Er is daar een heel speciaal zwembad voor kindjes en ik vind het er reuzefijn. Dat kun je ook op de foto's zien.

Verder kreeg ik deze week ook al massa's cadeautjes - al is mijn feestje pas binnen twee weken. Het deert me niet - ik kan me overal mee bezighouden. Al had ik het dit weekend wel moeilijk. Enkel bij mama op de arm ben ik helemaal op m'n gemak. Mama en papa zijn me weer binnenste buiten aan het keren om te zien wat er precies met me mis is. Ze moeten het zelf maar zien te vinden, ik zeg het lekker niet.

Tot later!

zwemmen

18:21 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

04-10-07

Gelukkige verjaardag, Friedl!

Lieve Friedl

Vandaag word je één jaar. Je beseft het nog niet allemaal, maar voor ons drietjes (viertjes) is dit een hele belangrijke dag. Mama heeft net een cadeautje voor je gekocht en papa heeft er nog eentje besteld via het internet. Dat laatste krijg je dan op je feest. Mama zal nog een grote taart voor je bestellen; want eten doe je nog steeds heel graag.

Je bent ondertussen al een grote meid en mama en papa staan telkens weer versteld bij wat je kan. We zijn heel blij dat je bij ons gezinnetje hoort en met z'n drietjes wachten we vol ongeduld op broertje/zusje.

Laat je vanmiddag maar in de watten leggen door oma. Tot vanavond!

Mama en papa

13:54 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |