10-11-07

aiaiaiai

Een pijnlijke week achter de rug! Al enkele nachten kom ik na middernacht wakker en kan ik niet meer slapen omdat mijn achterste kiezen uitkomen. Mama wist weer niet goed wat het was - soms vraag ik me echt af hoe zij ooit aan haar diploma is gekomen! Het wordt ook moeilijk om zonder bijtgevaar in mijn mondje te kijken. Ik heb ondertussen namelijk al zeven tanden vooraan (+ eentje onderweg) en drie achteraan (+ eentje onderweg) en die gebruik ik graag als ze in mijn mond willen kijken.

Mama had wel al een vermoeden van die tanden, maar vanmorgen gingen we toch naar dr. Verhaest (NKO-arts) en wat blijkt: er zit vocht achter mijn oren. Nu heb ik geen oorontsteking (het zijn dus alleen mijn tanden), maar de vijf vorige waren genoeg om de dokter tot het volgende verdict te doen besluiten: buisjes. Vrijdag 23 november worden ze geplaatst. Dat is blijkbaar niet zo erg, maar ik vind het toch niet leuk. Dat vooronderzoek was al niet tof en voor de operatie moet je dan nog eens nuchter zijn! Gelukkig mag ik de dag zelf al naar huis. Het ergste van al is dat ik met die buisjes een badmuts moet dragen in het zwembad. Ik zal daar weer mooi belachelijk staan!

Verder heb ik niet zo veel meer te vertellen. Mama en papa zijn deze week naar de dokter geweest om broertje/zusje te bekijken. Ik mocht niet mee wegens te lastig de vorige keer, pff! Hij/zij doet het heel goed en weegt al ongeveer 2 kg. In de vakantie hebben mama en papa ook al doopsuikertjes en een kamertje gekozen. We zijn nu natuurlijk verschrikkelijk benieuwd wie dat nieuwe wezentje is dat in dat kamertje komt slapen. Hopelijk maakt hij/zij me niet te veel wakker 's nachts en kan hij/zij vlug met me spelen.

Tot een volgende keer!

15:00 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Der is een voordeel van in het ziekenhuis te liggen Friedl dan krijg je nl veel cadeautjes, dus een beetje op je tandjes bijten (en ge hebt er al veel) en tzal zo gepasseerd zijn
kusjes van oma en opa

Gepost door: oma Lieve | 11-11-07

Dag Friedl,

't ziekenhuis is inderdaad niet geestig, ik kan er van meespreken, maar 'k ga helpen duimen hoor, dan is dat zo gepasseerd!

Kun je ondertussen je mama eens bedanken vanwege mijn mama voor de picassa-tip. De mijne is er eindelijk goed mee weg,(ze is ook niet altijd even rap) en ik schitter nu ook in al mijn glorie via die webalbums.
Hier kijken we alvast ook al uit, naar je broertje/zusje. We zijn benieuwd.

Dikke kus,

Gepost door: Robbe | 12-11-07

De commentaren zijn gesloten.