24-11-07

Mijn brief

Dag Sinterklaas

Ken jij mij nog? Ik ben Friedl en ben ondertussen al bijna 14 maanden oud. Ik ben een heel braaf kindje en ik heb goed nieuws voor jou, want sinds een paar maanden draag ik ook schoenen. ;-)  

Oma heeft mij gezegd dat ik een brief moest schrijven, maar dat kan ik nog niet goed. Dus heeft mijn mama een beetje geholpen. Ik heb wel een tekening gekleurd. Ik kan die niet op mijn website zetten, maar ik zal hem bij mijn schoentjes zetten.  

Gisteren moest ik naar het ziekenhuis voor mijn oortjes. Dat ging allemaal heel goed, maar ik was verschrikkelijk moe. Ik lag op een kamertje met drie jongetjes: Xander, Emeron en nog eentje. Die sliepen ook niet en ik mocht mij als enige meisje niet laten doen, dus ben ik ook maar wakker gebleven. Oma, oma en opa kwamen op bezoek en gaven me heel veel cadeautjes. Toch een leuk moment van die dag. Nu bloedt mijn ene oortje een beetje, dus moet mama er druppeltjes in doen en dat vind ik echt niet leuk!

 t Schijnt dat jij cadeautjes brengt? Ik lust heel graag klaaskoeken en heb ook al eens een picknickje gegeten. Met mandarijntjes moet je niet afkomen, want dat moet ik echt niet hebben. Ik heb al heel veel speelgoed, maar er kan altijd nog wel iets bij. Ik breek nogal graag het kot af, zeker als ik in bad zit. ’t Schijnt dat ze daar ook leuk speelgoed hebben. Ik ben de laatste tijd gegroeid, maar jammer genoeg groeien mijn kleertjes niet mee.

Maar, lieve Sint, ik zal al heel blij zijn met een heel klein cadeautje, want binnenkort is het kerstmis en mijn mama zet dan altijd een grote boom. Heel de familie mag daar dan ook een cadeautje onderleggen en ik moet nog mijn verlanglijstje maken.Heel veel lieve kusjes,
Friedl

14:38 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ik hoop dat de Sint je briefje gelezen heeft, ik kom deze namiddag rond 16;oo uur eens binnen springen om je tekening te bewonderen, en waarschijnlijk zal opa rond 18 uur eens komen na het voetbal tis te zeggen als het voetbal niet uitloopt he tot straks

Gepost door: oma Lieve | 24-11-07

Hallokes Dat is ook de verjaardag van mijn moeder die overleden is..Leven is genieten van alledaagse dingen, stilstaan bij een bloem, de zon die opkomt, de maan die onder gaat of al die fonkelende sterren die aan de hemel staan ..... genieten van een lieve knuff ...

Gepost door: yolanda | 24-11-07

Friedl, schrik vannacht niet als je een hobbelend paardje op het dak hoort en enkele vreemde wezentjes je deurtje passeren om te kijken of daar wel echt een lief meisje ligt te slapen. Misschien ben je vanaf morgen wel een speeltje rijker. En heb je door dat eerste Sint-bezoekje veel koekjes en snoepjes om samen met de papa en mama te delen. Laat je even weten wat die zwarte zotte mannetjes voor je hebben meegebracht vanuit het verre Spanje?

Gepost door: Frieda | 05-12-07

Friedl, schrik vannacht niet als je een hobbelend paardje op het dak hoort en enkele vreemde wezentjes je deurtje ziet passeren die even kijken of daar wel echt een lief meisje ligt te slapen. Misschien ben je dan vanaf morgen wel een speeltje rijker. En heb je door dat eerste Sint-bezoekje veel koekjes en snoepjes om samen met de papa en mama te delen. Laat je even weten wat die zwarte zotte mannetjes voor je hebben meegebracht vanuit het verre Spanje?

Gepost door: Frieda | 05-12-07

waar blijven de mooie verhalen van de kleine meid ? Ben benieuwd welk speelgoed ze gekregen heeft van de Sint ? Of wachten jullie tot de Kerstman is gepasseerd om nieuwe verhalen te posten ?

groetjes,
Frieda

Gepost door: Frieda | 23-12-07

De commentaren zijn gesloten.