27-12-07

Een spannende Kerst

Hallo iedereen

Het heeft een tijdje geduurd vooraleer ik nog eens online was, maar het was een drukke periode. Eerst is de Sint zowat overal gekomen - bij mijn oma's en opa's en thuis! Ik kreeg veel cadeautjes - kleertjes en speelgoed, maar ook picnicjes (mmm) en chocolade.

Dan had mama examens en moest ze veel verbeteren. Ondertussen hebben alle kindjes hun rapport gekregen en is mama eindelijk in zwangerschapsverlof. Het is nu ook spannend afwachten. Komt mijn broertje/zusje nog in 2007 of in 2008. Oma Lieve en opa Johan hopen alleszins dat het pas na 3 januari is, want tot dan zijn ze in New York. De gelukzakken!

Ikzelf ben ook veel veranderd in de laatste maand: ik kan nu al draaien, dansen en loop soms zo snel dat ik val. Ik tater constant, maar veel verder dat lo (hallo), tata, mama, papa, opa en sinds vandaag oma kom ik nog niet echt. Ik versta wel al heel veel en help graag met mama en papa om de tafel te dekken. 's morgens geniet ik er nog van dat mama mijn m'n flesje geeft, maar 's avonds wil ik het al zelf doen. Ik ben ook niet meer zo tuk op gemalen fruitpap, liever brokjes die ik zelf in m'n mondje kan steken. Ik slaap niet meer elke voormiddag, maar tot groot jolijt van mama en papa slaap ik 's morgens wel tot 8u. Vanmorgen heb ik uitzonderlijk nog eens een tukje gedaan, want ik ben weer een beetje ziek.

In onze living staat nu ook een kerstboom en een wiegje. Braaf als ik ben, blijf ik daar af. Mama en papa zijn daarvoor heel blij. Nu maken we ons op om nog een laatste keer met ons drietjes oudejaar te vieren.

Je vindt op m'n website ook nieuwe foto's (onder sinterklaas). Je vindt er foto's van mijn wellnessbehandeling in de living voor de open haard (de verwarming is drie dagen kapot geweest) en foto's van de avond en morgen van sinterklaas.

Ik laat jullie iets weten als broer of zus geboren is.

Kusjes en voor oma en opa goeie reis!

Friedl

10:59 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

voor jou en je broertje of zusje en natuurlijk voor je mama en papa ook.Het zijn mooie fotos hoor amai je bent nogal een beetje gesoigneerd geweest voor de open haard!
groetjes en vele kusjes van oma en opa en als je broertje of zusje toch niet kan wachten tot we terug zijn geef hem of haar ook een dikke kus van ons

Gepost door: oma Lieve | 27-12-07

Oei Friedl ik zie dat mijn berichtje niet volledig is, Voor de eerste zin stond er dat ik cadeautjes voor jullie zal meebrengen, ik had per ongeluk de eerste zin gewist ja je oma en computer das nog niet alles bye bye

Gepost door: oma Lieve | 27-12-07

Felicitaties met de flinke zoon! Schattig dochtertje, mooi foto's, en Seppe gaat het ook maken, dat zie je zo!

Onze oudste kleinzoon, bijna 3 jaar, heet ook Seppe. Zijn zusje is anderhalf jaar jonger.
Geniet van de kindjes! Dit maak je maar één keer mee, tenzij jullie zoals wij, het geluk hebben om de kleinkinderen te zien komen.
Groeten,

Gepost door: Rammeke | 13-01-08

De commentaren zijn gesloten.