31-12-07

Opa Johan en oma Lieve in New York

Nonkel Geert heeft een foto genomen van opa en oma in New York via de webcam. Hopelijk waren ze dan net cadeautjes aan het kopen voor mij! Ze hebben alleszins een grote zak mee....

Goeie reis nog!

opaenomainnyklein

12:55 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

27-12-07

Een spannende Kerst

Hallo iedereen

Het heeft een tijdje geduurd vooraleer ik nog eens online was, maar het was een drukke periode. Eerst is de Sint zowat overal gekomen - bij mijn oma's en opa's en thuis! Ik kreeg veel cadeautjes - kleertjes en speelgoed, maar ook picnicjes (mmm) en chocolade.

Dan had mama examens en moest ze veel verbeteren. Ondertussen hebben alle kindjes hun rapport gekregen en is mama eindelijk in zwangerschapsverlof. Het is nu ook spannend afwachten. Komt mijn broertje/zusje nog in 2007 of in 2008. Oma Lieve en opa Johan hopen alleszins dat het pas na 3 januari is, want tot dan zijn ze in New York. De gelukzakken!

Ikzelf ben ook veel veranderd in de laatste maand: ik kan nu al draaien, dansen en loop soms zo snel dat ik val. Ik tater constant, maar veel verder dat lo (hallo), tata, mama, papa, opa en sinds vandaag oma kom ik nog niet echt. Ik versta wel al heel veel en help graag met mama en papa om de tafel te dekken. 's morgens geniet ik er nog van dat mama mijn m'n flesje geeft, maar 's avonds wil ik het al zelf doen. Ik ben ook niet meer zo tuk op gemalen fruitpap, liever brokjes die ik zelf in m'n mondje kan steken. Ik slaap niet meer elke voormiddag, maar tot groot jolijt van mama en papa slaap ik 's morgens wel tot 8u. Vanmorgen heb ik uitzonderlijk nog eens een tukje gedaan, want ik ben weer een beetje ziek.

In onze living staat nu ook een kerstboom en een wiegje. Braaf als ik ben, blijf ik daar af. Mama en papa zijn daarvoor heel blij. Nu maken we ons op om nog een laatste keer met ons drietjes oudejaar te vieren.

Je vindt op m'n website ook nieuwe foto's (onder sinterklaas). Je vindt er foto's van mijn wellnessbehandeling in de living voor de open haard (de verwarming is drie dagen kapot geweest) en foto's van de avond en morgen van sinterklaas.

Ik laat jullie iets weten als broer of zus geboren is.

Kusjes en voor oma en opa goeie reis!

Friedl

10:59 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |