07-01-08

Groot nieuws

Kopie van IMAG0161Groot nieuws??

Groot nieuws? Iedereen zit hier te zeggen dat er groot nieuws is, maar ik vind dit toch niet zo groot hoor; want wat is 51 cm nu en weegt maar 3kg710? Ik ben al 80 cm groot en weeg al meer dan 10kg!Tong uitstekend

Wel, ik ben blijkbaar grote zus geworden.

Ik weet nu niet als ik hiervoor blij moet zijn of niet, maar ik heb voor alle zekerheid toch mooi gelachen naar mama, papa en SEPPE ( zo noemt iedereen toch dat kleine mensje).

‘k moet wel toegeven dat het een koddigaardje is en hij een snoezig gezichtje heeft, maw hij lijkt nogal op mij.

Het begon eigenlijk heel raar, hoor. Zondagnacht ben ik uit mijn bed getrommeld om 1h 's nachts! Jaja, beste mensen, u leest het goed: 1h midden in mijnen nacht. Ik heb me er maar niet te veel van aangetrokken maar 's morgens verschoot ik toch ferm toen ik bij oma Lieve en opa Johan wakker werd en die me naar de vernieuwde creche (van Els en Wendy)brachten. Wat een mens toch niet allemaal kan tegenkomen op 1 nacht (en ik maar denken dat het enkel een slechte droom was).

De aap kwam later op de dag uit de mouw, of beter gezegd: mijn broertje kwam uit mama's buik op 07/01/2008 om 14h07 (moesten ze me eigenlijk daarvoor zo vroeg uit mijn bed halen!). Blijkbaar is dat een datum die ik zeer goed zal moeten onthouden en die me nog veel geld zal kosten.

Pas op, ik heb dan 's avonds wel chippetjes gekregen van mijn broer en heb mogen spelen in zijn lange gang waar hij nu verblijft. Dus bij deze heeft hij alles al terug goedgemaakt. Als we zo verder kunnen afspreken, denk ik dat mama en papa nog moeilijke dagen zullen hebben. Hihihihi.

Wie nog meer informatie wil, kan mijn mama en broertje vinden op kamer 219 in het St.Rembertziekenhuis in Torhout. En de papa zal donderdag 10/01 in den Idem Dito eens goed trakteren en nog eens het hele relaas doen. Ik ben momenteel op logement bij de oma en opa's. 't Is een soort co-grootouderschap, heb ik me laten wijsmaken

22:33 Gepost door friedl en seppe in Actualiteit | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

PROFICIAT Friedl,

Proficiat met je broertje, zeg tegen mama en papa dat ze er goed voor zorgen en binnenkort is je speelmakker thuis.
Geniet er maar van!!!!

Gepost door: P L E D | 07-01-08

Proficiat aha, meer nieuws gevonden, nogmaals proficiat!!!

Gepost door: Wouter en Nele | 08-01-08

Proficiat!!! Een hele dikke proficiat met je broertje en papa en mama met hun kindje!! Nadat we jullie in Eco&kado gezien hadden heeft het toch niet zolang meer geduurd. We komen donderdag iets met de papa drinken en we komen zeker eens een kijkje nemen.

Gepost door: Lotje en Benny | 08-01-08

dikke proficiat Hey, van ons ook een dikke proficiat. Eindelijk is het zover, Seppe heeft ons toch wel allemaal mooi in spanning gehouden! Hopelijk is alles goed verlopen. Wij zijn ook benieuwd om te komen kijken. Tot gauw,
Vera, Claude , Gitte en Stan

Gepost door: Vera en Claude | 08-01-08

proficiat Nog maar pas gezien, maar ook van ons een hele dikke proficiat. Hou jullie goed en we zullen jullie gauw eens komen bewonderen. Tot gauw.

Gepost door: greet en jurgen | 08-01-08

Nog ééntje in de rij!

Een dikke proficiat! En ik en mijn mama komen zo snel mogelijk langs om je broertje te bewonderen! Ik wil mijn kleinste speelkameraadje nu toch wel komen bewonderen!

Gepost door: Robbe | 08-01-08

Een hele dikke proficiat aan het uitbreidende gezinnetje !!! Zijn er meer foto's van die kleine spruit ?
Geniet van de wondermooie tijd !

Gepost door: Frieda | 09-01-08

Hip Hip Hoera !!! Beste Friedl, van harte geproficiateerd met je leuke broetje! We zijn er zeker van dat jullie 2tjes een heel mooi duo zullen worden om de familie te animeren ! Succes !!!
groetjes aan de ganse familie en het beste nog voor 2008!!!
Marc en Anneke De Witte -Verburgh
Sophie-Philip en Christophe
Meulebeke

Gepost door: De Witte-Verburgh | 11-01-08

De commentaren zijn gesloten.