16-01-08

Seppe Klaas Gevaert

Hallo

Sinds vandaag ben ik officieel Seppe Klaas Gevaert, want mama en papa zijn me gaan 'aangeven' in het stadhuis. Het was ons eerste uitstapje met z'n viertjes en het is behoorlijk vlotjes verlopen. Ik zat boven in de luxe-car en mijn zusje op een zitje vlak voor me. We hebben ook een bezoekje gebracht aan 'de winkel' waar mijn meter werkt. Tante Rachel, nonkel Geert en Silvia waren daar ook. In Silvia's buik groeit er een speelkameraadje voor mij. Ik kijk er al naar uit om kennis met hem/haar te maken in juli. Ik zal hem/haar dan al mijn trucs leren...

Verder stel ik het hier heel goed. Het gaat alleen niet zo goed met mijn papa. Ik heb hem eigenlijk nog niet zo veel gezien, want hij heeft de griep (net als mijn tante Stefanie en nonkel Kenny) en hij slaapt veel (nog meer als ik!). Met zus ging het afgelopen nacht ook niet zo goed: ze heeft twee maal overgegeven. Gelukkig slaap ik goed en ben ik dus van heel die tumult niet wakker geworden.

Mama en papa zijn trouwens heel tevreden over mij. Ik slaap veel en drink goed. Af en toe heb ik het eens moeilijk, maar dan draaien ze me in de lodger en gaat het veel beter. Dag en nacht kan ik nog niet goed onderscheiden, maar dat vergeven ze me graag. Ik ben ook nog maar een goeie week oud, hé!

Verder nog een dikke bravo voor mijn tante Silke die er door is voor haar examens.

Tot een volgende!

Seppe

19:39 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.