24-01-08

Kind en Gezin

Hallo

Ze zijn me vandaag komen wegen. Ik ben nu 17 dagen oud en weeg al 4 kg 300 en ben zo'n 54.5 cm groot. 't schijnt dat dat heel goed is. Ik heb een paar oefeningen moeten doen en ook voor dat deel slaagde ik met glans. Mama is dus weer content. Ik kom dus ruimschoots toe met mijn zeven voedingen.

Mijn zusje is in het weekend ziek geweest (mama en papa hebben weer een nieuwe dokter van wacht leren kennen), maar nu is ze weer helemaal genezen. Alleen heeft ze nu soms wat rare kuren. Als mama en papa niet doen wat ze wil, zet ze haar keel open. Amai, daar kan ik alleen maar jaloers op zijn. Ik zal haar maar goed in de gaten houden, want ik heb zo de indruk dat ik nog veel van haar zal kunnen leren.

Gisteren zijn papa en zus gaan zwemmen. Mama en ik moesten in de cafetaria blijven zitten en dat vond ik helemaal niet leuk. Bovendien kon ik vanuit die maxi-cosi niets zien. Ik heb dan maar mijn keel opengezet, zodat mama die humo wegstak en mij op de arm nam. In juni gaan we naar Sun Parcs en dan mag ik ook zwemmen. Joepie!

groetjes

Seppe

friedlenseppeklein

10:37 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

mooie foto hoor van jou en je zusje!Groot gelijk van jou dat je je laten horen hebt in de cafetaria, en wat je zusje haar kuren betreft,ze hoort niet graag nee zeggen he maar dat zul je later ook nog wel mee maken
groetjes en kusjes van oma en opa aan jou en je zus en tis topen dat je ne keer wakker bent als we komen

Gepost door: oma Lieve | 25-01-08

't is echt een schatje! (da's van mijn mama)
Ik sta daar allemaal nog niet teveel bij stil, 'k ben gewoon content dat ik er een speelkameraadje zal bijhebben.
Nu gewoon nog wachten hoeveel onze Seppe van zijn peter zal meehebben. We zijn benieuwd!

groetjes
Robbe

Gepost door: Robbe | 28-01-08

De commentaren zijn gesloten.