29-01-08

Gehoortest

Vandaag moest mijn broertje naar Oostkamp voor de gehoortest. In het begin bewoog hij een beetje te veel waardoor de signalen niet goed doorkwamen, maar uiteindelijk is het toch gelukt: Seppe hoort goed! Ondertussen weegt hij 4 kg 560, wat toch al behoorlijk is. Straks haalt hij mij nog in.

Met mij gaat alles goed. Ik begin eindelijk een beetje op mijn plooi te komen. Ik speel weer meer alleen en slaap en eet beter. Ik heb het nu ook gevonden hoe ik mensen naar mijn hand kan zetten: een knuffel, aaitje of mijn hoofdje tegen hen vleien doet blijkbaar wonderen. Ik ondervind ook steeds meer de voordelen van mijn kleine broer. Er komen nu namelijk veel mensen op bezoek en die brengen cadeautjes mee die ik dan mag openen. Af en toe heb ik ook compassie met mijn broertje. Hij huilt dan en wij begrijpen hem niet. Ik heb hem al eens Titi aangeboden, maar hij wilde niet. Vooral 's nachts heeft hij het moeilijk.

Binnenkort zetten we nog eens foto's op de site, maar nu ga ik nog een beetje slapen.

groetjes

Friedl

14:41 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-01-08

Kind en Gezin

Hallo

Ze zijn me vandaag komen wegen. Ik ben nu 17 dagen oud en weeg al 4 kg 300 en ben zo'n 54.5 cm groot. 't schijnt dat dat heel goed is. Ik heb een paar oefeningen moeten doen en ook voor dat deel slaagde ik met glans. Mama is dus weer content. Ik kom dus ruimschoots toe met mijn zeven voedingen.

Mijn zusje is in het weekend ziek geweest (mama en papa hebben weer een nieuwe dokter van wacht leren kennen), maar nu is ze weer helemaal genezen. Alleen heeft ze nu soms wat rare kuren. Als mama en papa niet doen wat ze wil, zet ze haar keel open. Amai, daar kan ik alleen maar jaloers op zijn. Ik zal haar maar goed in de gaten houden, want ik heb zo de indruk dat ik nog veel van haar zal kunnen leren.

Gisteren zijn papa en zus gaan zwemmen. Mama en ik moesten in de cafetaria blijven zitten en dat vond ik helemaal niet leuk. Bovendien kon ik vanuit die maxi-cosi niets zien. Ik heb dan maar mijn keel opengezet, zodat mama die humo wegstak en mij op de arm nam. In juni gaan we naar Sun Parcs en dan mag ik ook zwemmen. Joepie!

groetjes

Seppe

friedlenseppeklein

10:37 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

16-01-08

Seppe Klaas Gevaert

Hallo

Sinds vandaag ben ik officieel Seppe Klaas Gevaert, want mama en papa zijn me gaan 'aangeven' in het stadhuis. Het was ons eerste uitstapje met z'n viertjes en het is behoorlijk vlotjes verlopen. Ik zat boven in de luxe-car en mijn zusje op een zitje vlak voor me. We hebben ook een bezoekje gebracht aan 'de winkel' waar mijn meter werkt. Tante Rachel, nonkel Geert en Silvia waren daar ook. In Silvia's buik groeit er een speelkameraadje voor mij. Ik kijk er al naar uit om kennis met hem/haar te maken in juli. Ik zal hem/haar dan al mijn trucs leren...

Verder stel ik het hier heel goed. Het gaat alleen niet zo goed met mijn papa. Ik heb hem eigenlijk nog niet zo veel gezien, want hij heeft de griep (net als mijn tante Stefanie en nonkel Kenny) en hij slaapt veel (nog meer als ik!). Met zus ging het afgelopen nacht ook niet zo goed: ze heeft twee maal overgegeven. Gelukkig slaap ik goed en ben ik dus van heel die tumult niet wakker geworden.

Mama en papa zijn trouwens heel tevreden over mij. Ik slaap veel en drink goed. Af en toe heb ik het eens moeilijk, maar dan draaien ze me in de lodger en gaat het veel beter. Dag en nacht kan ik nog niet goed onderscheiden, maar dat vergeven ze me graag. Ik ben ook nog maar een goeie week oud, hé!

Verder nog een dikke bravo voor mijn tante Silke die er door is voor haar examens.

Tot een volgende!

Seppe

19:39 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-01-08

Eerste foto's

Hallo

Mijn zusje heeft al veel over mij verteld, dus wordt het tijd voor wat foto's van mij en mijn grote zus. Mijn opa heeft de mooiste geselecteerd, want ik heb een echte 'blitz'-familie!

Je vindt hiernaast foto's van de eerste dag, het ziekenhuis en mijn thuiskomst. Veel kijkplezier.

kusjes

Seppe

14:09 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Lap!

Seppe is nog maar een dag thuis en ik ben het alleenrecht over deze site al kwijt! Maar dat vind ik niet erg: zo kunnen jullie ons doen en laten goed volgen.

Veel valt er nog niet te vertellen. Sinds gisteren is iedereen weer in ons huisje en zijn we volledig gesetteld. De eerste nacht was een beetje spannend, maar we hebben hem goed doorstaan. Om mama en papa te sparen hebben we niet samen het kot op stelten gezet, maar elk om beurt eens geweend.

Nu gaan we eerst nog veel rusten en later zetten we de foto's van Seppe's eerste week op de site!

10:32 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-01-08

Groot nieuws

Kopie van IMAG0161Groot nieuws??

Groot nieuws? Iedereen zit hier te zeggen dat er groot nieuws is, maar ik vind dit toch niet zo groot hoor; want wat is 51 cm nu en weegt maar 3kg710? Ik ben al 80 cm groot en weeg al meer dan 10kg!Tong uitstekend

Wel, ik ben blijkbaar grote zus geworden.

Ik weet nu niet als ik hiervoor blij moet zijn of niet, maar ik heb voor alle zekerheid toch mooi gelachen naar mama, papa en SEPPE ( zo noemt iedereen toch dat kleine mensje).

‘k moet wel toegeven dat het een koddigaardje is en hij een snoezig gezichtje heeft, maw hij lijkt nogal op mij.

Het begon eigenlijk heel raar, hoor. Zondagnacht ben ik uit mijn bed getrommeld om 1h 's nachts! Jaja, beste mensen, u leest het goed: 1h midden in mijnen nacht. Ik heb me er maar niet te veel van aangetrokken maar 's morgens verschoot ik toch ferm toen ik bij oma Lieve en opa Johan wakker werd en die me naar de vernieuwde creche (van Els en Wendy)brachten. Wat een mens toch niet allemaal kan tegenkomen op 1 nacht (en ik maar denken dat het enkel een slechte droom was).

De aap kwam later op de dag uit de mouw, of beter gezegd: mijn broertje kwam uit mama's buik op 07/01/2008 om 14h07 (moesten ze me eigenlijk daarvoor zo vroeg uit mijn bed halen!). Blijkbaar is dat een datum die ik zeer goed zal moeten onthouden en die me nog veel geld zal kosten.

Pas op, ik heb dan 's avonds wel chippetjes gekregen van mijn broer en heb mogen spelen in zijn lange gang waar hij nu verblijft. Dus bij deze heeft hij alles al terug goedgemaakt. Als we zo verder kunnen afspreken, denk ik dat mama en papa nog moeilijke dagen zullen hebben. Hihihihi.

Wie nog meer informatie wil, kan mijn mama en broertje vinden op kamer 219 in het St.Rembertziekenhuis in Torhout. En de papa zal donderdag 10/01 in den Idem Dito eens goed trakteren en nog eens het hele relaas doen. Ik ben momenteel op logement bij de oma en opa's. 't Is een soort co-grootouderschap, heb ik me laten wijsmaken

22:33 Gepost door friedl en seppe in Actualiteit | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |