24-02-08

Lastige week

Verder was de voorbije week een behoorlijk lastige week, want mama en papa waren allebei ziek. Mama had woensdagavond een verrassing gepland voor papa: ze zouden gaan eten in 'The Roots'. Helaas heeft mama oma en opa die zouden babysitten, moeten afbellen want ze hadden buikgriep. Zus heeft er ook lichtjes last van gehad, maar ik gelukkig niet!

Zus had het er deze week wel moeilijk mee dat mama mij regelmatig oppakte of vertederd naar me keek als ik nog eens mijn mooiste lachje te voorschijn toverde. Ze wilde dan ook opgepakt worden en kroop zelfs in mijn maxi-cosi. Ik snap het wel: vroeger had mama maar een kindje om voor te zorgen. Toch zal ik mijn zus moeten teleurstellen. Ik heb het best naar mijn zin bij mama, papa en zus en ben dus van plan te blijven. Toch denk ik dat ze dat ook zo erg niet vindt. Ik krijg regelmatig een koekje van haar toegestopt  (geen wonder dat ik zo dik ben) en mag haar titi af en toe lenen.

friedljaloers

Gelukkig voor mama en papa eindigde de week wel heel mooi. Ik heb al twee nachten zes uur tussen mijn voedingen gelaten waardoor mama vijf uur aan een stuk kan slapen. Gisteren mochten mama en papa ook naar een trouwfeest en mama vond het weerzien met haar oudstudiegenoten heel fijn. Ze is dus nu helemaal uitgerust (mentaal toch want vanmorgen was zusje heel vroeg wakker..) om mijn geboortereceptie volgende week te organiseren. Meer daarover in een volgend post!

10:34 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Da's flink hoor Seppe dat je al zoveel uurtjes na elkaar kan slapen en Friedl jij bent zo vroeg wakker geworden deze morgen om al die berichtjes te helpen schrijven hè tesamen met Seppe!

Dikke kus

Oma en Opa

Gepost door: oma Lieve. | 24-02-08

De commentaren zijn gesloten.