24-02-08

Seppe's spijsvertering

Zoals de meeste baby's zit het nog niet helemaal snor met mijn spijsvertering. De gaviscon lijkt wat te werken, maar ik heb toch nog regelmatig last waardoor ik dan makkelijker wakker word. Gelukkig zijn die problemen van voorbijgaande aard. Mama heeft het al eens meegemaakt met zusje en ligt er dus niet meer van wakker (tenzij ik haar wakker ween, hé, hihi)

De voedingen daarentegen zijn een ander paar mouwen. Mama heeft de hulp ingeroepen van een vroedvrouw omdat we telkens ruzie hadden als ik moest drinken. Ik heb namelijk een verkeerde techniek aangeleerd ('t is weer mijn schuld!) en daardoor heb ik soms moeite met drinken. Vooral de avond lijkt meer een gevecht dan een innig moment. Van een flesje drinken daarentegen gaat dan wel goed.

Dit alles belet echter niet dat ik ondertussen een kerngezonde baby van 5 kg 460 ben! Ze stonden er bij Kind en Gezin van versteld dat ik nog maar 6weken oud ben. Ik ben een stevige en vinnige baby.

10:23 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

blij te horen dat t een beetje beter gaat !
jah, stevig en vinnig: dat zal wel in de familie zitten zeker ?

t moet echt wel eens gezegd: die blog van jullie is echt fantastisch. Fleurt een onprettige dag volledig op. Laat die berichten en mooie foto's maar komen !!! Doet een mens naar meer verlangen ! mvg

Gepost door: Frieda | 28-02-08

De commentaren zijn gesloten.