04-03-08

Mijn geboortereceptie

Hallo

We hebben het ook weer gehad: de babyborrel! Er is veel werk aan voorafgegaan. Samen met mama ben ik van winkel naar winkel gehost en mijn papa moest de stockruimte op zijn werk in een feestzaal omtoveren waardoor ik hem vorige week niet veel gezien heb. Gelukkig kwam onze familie helpen met het klaarzetten en maken van de hapjes. Nonkel Kenny maakte met balonnen mijn naam. Het kostte hem bloed, zweet en tranen, maar ik ben er heel blij mee.

seppereceptie

Ook Nele, Tinne, Inge en Malin van de vriendenkring kwamen helpen met smeren. Een dikke dankjewel voor iedereen. Als ik het kusjesgeven onder de knie heb, krijgen jullie allemaal een dikke smakkerd!

Mama en papa hadden verschrikkelijk veel volk uitgenodigd en die wilde ik allemaal eens bekijken en keuren, dus heb ik tijdens mijn feest geen oog toe gedaan. Ik moet zeggen: er zitten een paar rare kwieten tussen mijn papa en mama's vrienden! Alle mensen hadden cadeautjes of enveloppen mee. Die bleken allemaal voor mij te zijn. Helaas verdwenen alle enveloppen in de handtas van mama en gaven ze al mijn cadeautjes aan zusje. Ik zal mama en papa maar geloven als ze zeggen dat ze het zullen bewaren voor als ik wat groter ben.

Omdat mijn zusje ziek was en ik moe werd van het feestgedruis is mama met ons naar huis gegaan. Aan de oogjes van mijn overige familieleden te zien zijn zij nog lang gebleven... Bewijzen vind je in het webalbum van oma: http://picasaweb.google.be/OmaLieve/20080301BabyborrelSep...  

Als mijn papa vanavond de computer niet in beslag neemt om zijn punten van de megabike samen te tellen, zal mama nog foto's van ons dagelijkse leven online zetten.

kusjes Seppe

 

18:11 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.