10-03-08

Neen, hé!

 Papa en mama bekvechten wel eens over wie van hen nu thuis eigenlijk de baas is. Van't weekend heb ik eens getoond dat dit wel een heel belachelijke discussie is, want de baas thuis ... dat ben ik! Toen ik met papa's boek aan het spelen was, zei hij heel luid nee! Om z'n woord kracht bij te zetten, dreigde hij met z'n vinger. Nu vind ik dat boeken erg leerrijk zijn en ik daar toch mee mag spelen. Dus richtte ik m'n vinger naar papa en zei 'nee'. Die had nogal verschoten, zeg! Ik heb het dan ook nog eens geprobeerd met broertje die lag te huilen in z'n wieg, maar dat had minder effect. Ik zal andere trucken moeten bovenhalen om hem onder de knuist te houden!

Verder is het hier hetzelde liedje als anders ... Ik had weer meer dan 39 ° koorts. (Mama kent het telefoonnummer van de dokter van wacht al bijna van buiten.) De dokter hoorde een rochel in mijn longen en zei dat ik een beginnde keelontsteking had, want mijn keel zat een beetje rood. De dokter weet echter niet dat ik hier zo veel moet tieren om mijn gedacht te krijgen. Nu, hij heeft me antibiotica voorgeschreven en ze dachten dat ze dat met een lepel in mijn mond zouden kunnen gieten! Haha. Dat vind ik nu om te lachen, zie.

Mama denkt al dat er hier een grote bacterie in huis zit, die voortdurend van vorm verandert: griep, buikgriep, keelontsteking, ... Ik hoop dat ze hem rap te pakken krijgt en buitensmijt, want het hangt me de keel uit (lettelijk en figuurlijk!).

Benieuwd wat het volgende weekend ons brengt ...

kusjes
Friedl

13:49 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Friedl jouw mama deed dat vroeger ook graag de baas spelen over haar broer (nonkel Kenny)dus tzal wel een beetje in de familie zitten.
kusjes
oma

Gepost door: oma Lieve. | 11-03-08

De commentaren zijn gesloten.