10-03-08

Op bezoek in OLVH!

Ik zal ook vlug nog iets schrijven vooraleer mijn zus het hier helemaal voor het zeggen krijgt.

Mijn week zag er weer uit als alle andere. Vorige week had ik effekes een pauze ingelast voor mama en liet ik zes uur tussen twee voedingen, maar ik miste haar 's nachts te hard, dus roep ik haar nu weer om de vier uur op om te eten. Is vééél leuker! Bovendien mag ik bij mama en papa in bed als ik om zes uur mijn keel openzet. Ze zijn immers bang dat ik zusje zal wakker maken.

Nu de babyborrel voorbij is, heeft mama weer tijd voor andere dingen. Zo mocht ik vorige vrijdag naar oma terwijl mama naar de kinesist ging en nadien zijn we samen naar mamas school geweest. Eerst werd ik daar langs alle kanten gekeurd door de verschilende leerkrachten. Ze vroegen allemaal hoe we het stelden en ik was wel eens benieuwd wat mama over me zou vertellen, dus ben ik de hele tijd wakker gebleven. Na een tijdje begonnen ze over het onderwijs en de leerlingen te zeuren en dat sloeg op m'n darmen. Zodoende lag ik vijf minuten later met m'n billen bloot op tafel in de leraarskamer! Er was ineens geen mens meer in me geïnteresseerd. Gelukkig mochten we dan naar de leerlingen. Ik voelde me direct thuis bij dat jonge volkje en ik liet me dan ook wegzakken in een diepe zalige slaap!

Gisteren zijn we dan naar oma Georgette en opa Gerard geweest. We hebben er lekker gegeten - en sommigen onder ons ook veel gedronken - maar op het carnaval zijn we niet meer geraakt: het regende en zusje was ziek. 's Avonds is papa nog om oliebollen geweest. Zusje kon er niet van meegenieten omdat ze al sliep, maar gezien ik nog altijd borstje krijg, heb ik mama vannacht vroeg wakker gemaakt om ook oliebollen te kunnen eten...

Vandaag ben ik negen weken en dat vier ik met een grote tuk zodat mama eindelijk die zwijnenstal thuis eens kan opkuisen. 

tot later!

Seppe 

14:02 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

En heeft jou mama de bacterie tegen gekomen tijdens haar kuistocht? Hopelijk van wel he

kusjes
oma

Gepost door: oma Lieve. | 11-03-08

De commentaren zijn gesloten.