22-03-08

Borst of flesje?

Ze zijn hier wat met me aan het uitsteken! Ik ben een hele lieve baby, maar tijdens de voedingsmomenten begrijpen mama en ik elkaar niet altijd even goed.  Tijdens de ochtendvoeding (rond 8u) en deavondvoeding (rond 18u) voel ik me niet zo goed en dat werk ik dan vaak uit op de borst. Mijn gevecht duurt dan soms een uur - dik tegen de zin van mama en zus die zich ondertussen zelf moet entertainen. Omdat ik nu toch bijna drie maanden ben, vond mama het welletjes en wou even proberen of het met het flesje wat vlotter gaat.

Ik krijg nu 's avonds een flesje van papa, maar ik heb toch nog altijd liever 'the real stuff'. Ik probeer dat dan twintig minuten duidelijk maken door ferm van mijn tap te maken en als ik dan volledig knock-out ben, profiteert papa er keer op keer van om die fles in mijn mond te duwen en dan kan ik niet anders.

Gelukkig moet mama nog lang niet werken en heeft zij een beetje medelijden met mij. Daarom mag ik nu eerst wennen aan die fles en krijg ik de rest van de voedingen van de borst. Mama is al lang tevreden dat die moeilijkste voeding weggevallen is.

's nachts geniet ik ook nog altijd van mijn momentje met mama, maar mama blijft toch vragen om wat langer dan drie uur te slapen tussen mijn voedingen. Ik zal het toch eens in overweging moeten nemen zeker?

tot later

seppe

19:13 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.