22-03-08

Decoratietechnieken Friedl

Hallo

Ik heb mijn mama nogal wat werk bezorgd deze week. Vlak voor ik woensdag in bad ging, mocht ik nog een beetje zonder pamper rondlopen. Ik heb namelijk een beetje last van luieruitslag en in de creche hadden ze gezegd dat het het vlugst zou genezen wanneer ik mijn blote poep zou rondlopen. Zo gezegd, zo gedaan dus.

Maar toen begon broertje te huilen en moest mama even naar hem toe. Ik was druk in de weer met mijn speelgoed, toen er plotse bruine bolletjes op de grond vielen. Pasen is vroeg dit jaar, vond ik en ik vroeg me af wat ik daar nu zou mee kunnen aanvangen. Het leek me wel leuk er m'n mooie witte tafeltje mee te schilderen. Net toen ik ook eens wou weten of dat bruine goedje eetbaar was, kwam mama binnen. Ze zette me prompt met titi en al in bad en waste al mijn mooie werk direct af! Een creatieve geest wordt hier ook niet gestimuleerd, zeg! Sindsdien draag ik altijd netjes mijn pamper ... hoe zou dat komen?

Ondertussen heb ik ook geleerd dat de wereld niet altijd even rechtvaardig is. Vorige zondag gingen we iets drinken in een tea-room en er was een speelzaaltje voor kindjes. Ik wou de kindjes even gedag zeggen, maar zij wilden me niet en duwden me weg. Ik bleef maar zwaaien om hen gunstig te stemmen, maar het wou niet baten. Ik ben dan maar naar de veilige armen van mama gevlucht. De pannenkoek die ze voor me besteld hadden, kon me niet bekoren, de kaasjes van bij papa's Westmalle deste meer. Ik ben echt kaaskopje, zegt mama!

kusjes

Friedl

15:14 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.