09-04-08

Bye bye borstje

Hoi

De knoop is eindelijk doorgehakt: het borstjestijdperk is ten einde! Enkele weken hebben mama en papa een flesje geïntroduceerd. Ik vond dat in het begin niet zo erg, maar toen ze daarmee bleven afkomen, ben ik beginnen protesteren. Ik liet op den duur de voeding gewoon over. Maar ja, ik dronk dan bij de volgende voeding zo veel bij mama dat ik ook ongemakkelijk werd.

Mama heeft dan maar beslist toch naar flesjes over te schakelen. Af en toe zie ik de twijfel nog in haar ogen en dan kijk ik haar schaapachtig aan, maar ze houdt toch voet bij stuk. Zusje zegt dat ik die flesjes ook vlug gewoon zal worden en dat mama mij sowieso nog wel veel zal knuffelen. Het schijnt trouwens dat ik vanaf volgende maand petatjes mag eten en als ik zusje mag geloven, is dat pas het begin van heel veel lekkers.

Ondertussen zit ik al aan vier flesjes per dag en krijg ik de techniek langzaamaan onder de knie. Ik zit nu wel met een serieuze bronchitis. Een cadeautje van zus ...

En de nachten... tja die blijven hetzelfde! Om 22u eet ik nog eens bij mama, dan slaap ik tot 2u, mag weer eten bij mama en slaap dan tot 5u. Mama en papa proberen me dan te paaien met een tutje, maar ik hou vol tot ik rond 6u bij hen in bed beland! Mission accomplished! Honger heb ik dan nog niet, maar alleen slapen vind ik maar niets.

Een andere - en dit keer een leuke - verandering is dat ik overdag langer mag opblijven. Soms speel ik in mijn park en probeer ik mijn voeten te bekijken, soms mag ik iets vasthouden van mama, al lukt dat nog niet zo goed en verder zit ik vooral te kijken naar wat er rond mij gebeurt. Het schijnt dat ik heel schoon kan lachen!

Tot later!

Seppe

14:06 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

das waar ik denk dat je nog veel meisjes later zal verleiden met je lach en ik denk ook dat je een goede voetballer zal worden want nu schop je al met je voetjes naar de speeltjes in je babysit in plaats van ze met je handjes te proberen te pakken

kusjes oma en opa

Gepost door: oma Lieve. | 09-04-08

hallo,

hoe is het nu eigenlijk nog met die navelbreuk? heb je er nog last van ? Veel beterschap trouwens met je loopneusje !

grts

Gepost door: frieda | 11-04-08

Zijn navelbreukje is goed aan het hertellen, en zo te zien zal het zichzelf oplossen.

Gepost door: Papa Wim | 14-04-08

hihi Bye bye borstje? Dat zul je wel jammer vinden zeker seppe?;-)

Gepost door: Robbe | 15-04-08

De commentaren zijn gesloten.