09-04-08

Ik ben vandaag zo vrolijk...

De laatste dagen zit ik echt goed in mijn vel. Vorige week werd ik nog geplaagd door een snotneus, hoest en lopend oortje, maar dat heb ik doorgegeven aan mijn broer en dus voel ik me al veel beter.

Nu het weer  beter wordt, voel ik mij al helemaal in mijn nopjes. Met oma Lieve en opa Johan mocht ik mee gaan wandelen in Groenhovebos en de Ronde van Vlaanderen en met mama mag ik 's namiddags in de tuin spelen. Ik steek dan grassprietjes potjes en geef de bloemetjes water (voorlopig nog zonder echt water, anders ben ik ook helemaal nat).

Mijn woordenschat gaat er ook op vooruit: bee (beer of peer?), bo (boterham en boven) en eten! Als we aan tafel zitten, doe ik altijd mijn zotte papa na: armpjes in de lucht, met de oogjes knipperen, schudden met het hoofdje, draaien met de handjes. Af en toe dansen we ook in de living, mama met broertje en ik met papa. Papa wil me ook al leren springen, maar dat is nog moeilijk.

Sinds de geboorte van mijn broertje is er  een nieuwe liefde in mijn leven: chipjes! Omdat ik nogal graaigrage handjes heb, konden mama en papa niet meer op het gemak aperitieven. Daar hebben we nu een oplossing voor: ik krijg mijn eigen potje met chippertjes. Njammie! 

Mijn stoel is nu aangepast, waardoor ik geen eigen tafeltje meer heb, maar samen met mama en papa aan tafel kan zitten. Alle breekbare voorwerpen op tafel zijn gewaarschuwd!

Tot een volgende keer!

Friedl

14:22 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Je bent al een grote meid geworden al mee mogen aperitiven met mama en papa maar ze geven je toch geen bekertje met porto zeker om te drinken?

dikke kus van oma en opa

Gepost door: oma Lieve. | 09-04-08

Hips! En hips waarom hik zou (h)ik geen hik portootje hik mogen hik drinken???

Gepost door: mama Seppe en Friedl | 11-04-08

Van al die droge humor krijg ik een droge keel.
'k ga nu iets drinken.

Gepost door: Robbe | 13-04-08

De commentaren zijn gesloten.