01-05-08

Doop van een kleine prins...

Hallo

Vorige zondag was het feest bij ons: mijn doopfeest. Papa had een grote tent in onze tuin gezet (die een paar dagen later met z'n poten in de lucht lag! - gelukkig heb ik sterke nonkels die dat direct opgelost hebben).

Grote zus had bij nonkel Kenny en tante Stefanie geslapen, dus mama en papa hadden veel tijd om mij, ons huis en zichzelf voor te bereiden op de doop.

Om 12u werden we begroet door priester Pradip in de kapel van St-Jozef Arbeider. Mama had een boekje gemaakt en las een tekstje over mijn naam voor. Ik mocht dan even in een doek liggen en mama, papa, peter Klaas en meter Lieve wiegden me zachtjes. Ik was heel flink en lachte de hele tijd naar de priester. Zelfs bij het doopsel zelf weende ik niet!

Nadien was de hele familie bij ons thuis uitgenodigd voor een glaasje, bbq en taart. De tent werd weer opgezet en afgebroken volgens het komen en gaan van de zon.

Ik kreeg veel cadeautjes, waaronder een speciaal cadeautje voor mijn blogje van oma Lieve en opa Johan. Binnenkort zal ik het jullie tonen. Nog eventjes geduld!

13:39 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Het is de eerste keer al niet meer zeker dat er bij jullie thuis rare dingen gebeuren met tenten?
;-)

Gepost door: Katja | 02-05-08

Proficiat met de doop. Ook een heel mooie titel van dit bericht. Om even alle criticasters de mond te snoeren: Ideaal !!!
Via de link naar de oma/meter heb ik de foto's kunnen bewonderen: blijkbaar is Seppe toch wel een lachebekje. Zal wel een familietrekje zijn zeker?

Geniet nog van jullie mooie gezinnetje !
mvg
Frieda

Gepost door: Frieda | 02-05-08

hm... nu blijf ik wel benieuwd naar dat cadeautje dat nuttig kan zijn voor de site ...
of heb ik t intussentijd al gemist ?

groetjes

Gepost door: Frieda | 16-05-08

De commentaren zijn gesloten.