29-05-08

Samen ziek!

Jaja! Het zat er al aan te komen. Broer ziek bij oma en opa en dan dat zogezegde 'sprongetje'... Uiteindelijk is de dokter vorige week twee maal moeten komen.

De dinsdag had ik koorts en buikloop (kwestie van het niet vlakaf te moeten zeggen) en broer een snotneus en hoesten. De dokter zei: "Ze zijn alle twee ziek, maar niet erg ziek." Mama was blij, want binnenkort vertrekken we op reis. Maar donderdag was ik dan erg moe en er zat helemaal geen fut in mij. Eten - normaal mijn hobby - moest ik niet hebben en op de koop toe moest ik dan nog overgeven. Ik wist niet wat me overkwam: normaal gaat het eten in mijn mond en nu kwam het er ongevraagd weer uit en het smaakte bijlange niet zo lekker als toen het er in ging! Gelukkig voelde ik me 's avonds al veel beter en moest de dokter dus niet komen, want ik vertrouw die gast voor geen haar ...

Maar net toen ik weer beter was, kreeg broer hoge koorts en 's nachts kwam hij tierend wakker. Het verdict volgens de dokter: een bronchitis en een ooronsteking. Nu is mijn broertje wel een beetje een trunte, maar ik heb zelf al een pak ooronstekingen gehad om te kunnen oordelen dat het echt wel pijn doet. Vandaar dat seppie (want zo noemt mama hem soms) antibiotica kreeg.

Een week later voelen we ons weer kiplekker. Ik ben heel blij dat broer genezen is, want sinds hij groentepap krijgt, hebben kusjes een nieuwe dimensie gekregen... ik kan de appelmoes nu stiekem van z'n lippen likken - als mama niet kijkt tenminste.

kusje

20:15 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.