23-06-08

Batjes!

Elk jaar zijn er in het derde weekend van juni batjes in Torhout. Mama heeft daar goede herinneringen aan omdat haar mama (en de rest van de familie) in een winkel werkte en dan mocht ze balonnen en frisco's uitdelen, vrij rondlopen in Torhout en lang opblijven. Bijgevolg moeten we elk jaar koste wat het kost naar de batjes in Torhout.

Ik kan nu eigenlijk niet zeggen dat ik dat echt erg vond. Er stond daar namelijk een kraampje dat mij uitermate interesseert ... Met mijn bambi-oogjes keek ik mama, papa, oma en opa aan en jawel, hoor! - ze kochten kaartjes voor de kindermolen. Ik mocht telkens vooraan in een autootje zitten en aan het stuur draaien. Wat mijn familie ondertussen deed, weet ik niet,  maar ik kwam ze tijdens mijn rit wel vaak tegen en dan stonden ze daar te zwaaien gelijk zotten! Hopelijk mag Seppe volgende keer ook al op de kermis zodat hij de aandacht wat van mij afleidt. Anders vind ik nooit een deftig lief op de kermis. Er was daar ook een typ, die constant met een koord naar mij zwaaide. Ik moest dat blijkbaar pakken, maar ik snapte er het nut niet echt van.

Voor Seppe was het wel minder aangenaam. Hij zou tussen drie en acht ook al willen wakker blijven, maar dat lukt hem niet en dan weet hij met zichzelf geen blijf van moeheid. 

Op de batjes zijn er nog leuke dingen: worstenkraampjes, hamburgers, pannenkoeken, ijsjes, ... Jammer dat een weekend maar twee dagen duurt!

Van al dat eten moet een gezond mensen regelmatig eens de pot op zoeken en dat heb ik dit weekend dan ook uitvoerig geoefend. Elias en Anna zijn namelijk op zindelijkheidstraining in Pernukkeltje en mogen zonder pamper rondlopen. Die frisse lucht aan mijn bips deed me wel deugd, dus oefen ik nu om zindelijk te worden! Wel 10 keer is het me dit weekend gelukt. Er is maar een probleem: dat potje krijg ik nooit vol!

Tot binnenkort

Friedl

10:30 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Amai jullie mama heeft vandaag veel tijd gehad om te schrijven! Ik denk dat ze al een beetje aan het oefenen is tegen dat ze moet gaan werken

kusjes van oma en opa

Gepost door: oma Lieve. | 23-06-08

De commentaren zijn gesloten.