23-06-08

De trouw van het jaar!

14 juni was het eindelijk zo ver! Nonkel Kenny en tante Stefanie zijn getrouwd! Even dreigden de weergoden roet in het water te gooien, maar gelukkig klaarde de hemel open op het moment dat we naar het stadhuis mochten vertrekken. Nonkel Kenny was precies nen hele meneer met z'n chic kostuum en tante Stefanie straalde als een prinsesje in haar mooie witte jurk. Vriend van het bruidspaar en kersverse schepen Kristof Audenaert had een mooie speech voorbereid met tal van herinneringen waarmee de grote mensen erg moesten lachen. Ik snapte het nog niet zo goed en heb dan maar geslapen tot aan de kus. Zus moest van al dat gepraat ook niks weten en wou onmiddellijk ETEN!

Helaas moest ze na het stadhuis nog mee voor de foto's met Robbe en Broos. Ze heeft zich dan maar in het geniep op de aardbeien van nonkel Kenny en tante Stefanie gestort met alle gevolgen van dien! Mama kreeg bijna een hartaanval toen ze zag dat haar witte kleertjes met mooie rode aardbeienvlekjes versierd waren (rood blijkt toch haar lievelingskleur). Lang le ve ACE DELICAT!

Na de receptie kwam een grote bus, maar helaas mocht ik niet mee naar de mis. Ik moest weeral slapen... Zus vond de auto super!

Tante Stefanie en nonkel Kenny hadden een mooie mis met powerpointvoorstelling voorbereid en hadden zelfs nog een extra verrassing. Een van hun vrienden speelt in een orkestje, dat voor de muziek zorgde in de kerk. Het was het grote moment voor de jonge trouwers. Friedl en haar kompanen slaagden er echter in een groot deel van de aandacht op te eisen door te dansen rond het altaar en de micro, op en af de trapjes te springen, tussen de bloemen te kruipen, te zingen, ... Ik mag maar hopen voor Friedl dat nonkel Kenny en tante Stefanie een beetje stiller zullen zijn als zij ooit trouwt!

familiefoto

Na de mis bracht Marina me naar de bus en reden we naar de Groene Poorte in Brugge, waar het feest plaatsvond. Zoals gewoonlijk in mijn familie werd er veel gedronken, gegeten en geflitst!

Rond zes uur konden mama en papa opgelucht ademhalen, want toen kwamen Annelies en Steve mij ophalen en mocht Friedl naar Steven, Inge, Lasse en Malin!

Mama en papa hebben die avond nog veel gegeten, gedanst en zich vooral goed geamuseerd. Dankzij Taxi snel kwamen ze rond half zes VEILIG thuis!

10:10 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.