23-06-08

Sunparks Mol

Hallo iedereen

Het is alweer een tijdje geleden dat we nog eens iets van ons hebben laten horen! Nee, er is niks ergs gebeurd. Het waren gewoon drukke weken en daar zul je alles over lezen in de volgende posts. De foto's komen zeker ook nog, maar onze mama is de cd-rom bij opa en oma vergeten.

Nadat we eind mei alletwee ziek geweest waren, konden we begin juni toch gezond en wel naar Mol vertrekken. De autorit duurde zo'n twee uur en dat was meer dan voldoende.

Ik vond het fantastisch dat ik zomaar mocht rondlopen en mijn enthousiasme groeide nog toen ik het huisje zag dat mama en papa gehuurd hadden. Er was zowaar een speelkamer voor Seppe en ik. Met een huisje, zitbankje en schommelpaard. Ik had ook mijn nieuwe favoriet onder het speelgoed mee: legoblokken. We hadden er een hele doos gekregen toen Seppe geboren werd, maar ik heb ze pas nu te pakken gekregen en ik ben er echt wild van! Ik was zo opgewonden dat papa en mama me de eerste dag drie keer in de gang hebben moeten zetten om af te koelen. hihi.

Het weer zat niet zo mee, maar er was daar een subtropisch zwembad en meer hadden Seppe en ik niet nodig. Seppe spartelde lustig rond in het kinderplonsbadje en mama had gehoopt dat ze mij daar ook een tijdje zou kunnen houden, maar nadat ik met papa de glijbanen had ontdekt, konden ze met met geen stokken meer in dat peuterbad houden!

We zijn ook eens naar de markt van Mol geweest. Tom Boonen fietste er op z'n gemakje door het centrum. Papa en ik waren dolblij zo'n beroemdheid ontmoet te hebben. Wisten we veel dat hij diezelfde nacht niet meer zo op het gemak op de ring van Mol zou rijden...

Jammer genoeg duurde ons reisje maar vijf dagen en waren die in een mum van tijd voorbij!

09:35 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.