14-07-08

een half jaar!

Vorige week was ik precies een half jaar oud! Hoog tijd dus voor een stand van zaken:

Ik weeg ondertussen 7 kg 900 en ben 68 cm lang. Ik heb al meer haar dan mijn zusje op dezelfde leeftijd, maar het is ietsje donkerder. Ik zit al flink met steun en als je me loslaat blijf ik toch welke minuten zitten - tot ik pardoes achterover val en dan is het kot te klein! Rollen kan ik als de beste van rug naar buik, andersom lukt ook al, maar niet zo vlot.

Net als mijn papa kan ik drinken als de beste. Ik drink nog altijd drie flessen van 240 ml water (dus zo'n 270 ml per fles). Mama heeft zelfs nieuwe melk, beba, moeten kopen, want ik werd alsmaar vroeger wakker met een knorrend maagje.

Slapen doe ik nog altijd niet graag. In de voormiddag lukt nog behoorlijk, maar na de middag doe ik maar hazenslaapjes. 's avonds val ik als een blok in slaap tot ... minstens 4u (maximum 6u). Zo is elke ochtend een verrassing voor mama.

Met zus gaat het ondertussen ook heel goed. Ze tatert er op los. Haar woordenschat is te uitgebreid om nog op te sommen, maar mij noemt ze 'peppe'. Ze doet graag dei dei met me in het grote bed van mama en papa - voor het geval je rare gedachten krijgt: op en neer springen. Haar duplotorens worden groter en creatiever - haar driftbuien helaas ook. :-)

Foto's van ons zul je weldra wel op de site vinden!

kusjes

Seppe

13:13 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Kousje Hoi Seppe,

Zou het kunnen dat je zaterdagavond bij ons thuis een kousje achter gelaten hebt? Het is een witje en het is noch van mij noch van de andere Robbe, dus dacht ik direct aan jou ;-) Dat is niet erg hoor dat je iets vergeet, Robbe Vanhaelemeesch heeft zijn schoentje op straat laten liggen, dus in huis iets achter laten is dan toch veel veiliger ;-)

Gepost door: Robbe | 14-07-08

yup yup Idd! Mama dacht dat het ergens in de was was blijven steken. Amai, zo jong en al je kleren op straat achter laten. Wat zat er in dat flesje? Robbe dacht waarschijnlijk dat Sinterklaas al zou komen, maar die zit nog in Spanje!

Gepost door: Valerie | 14-07-08

De commentaren zijn gesloten.