02-09-08

Terug naar school!

Hallo iedereen

Het is een tijdje geleden, maar onze mama heeft de laatste tijd weinig tijd gehad. Papa had verlof en elke dag moest ze ook een beetje voorbereiden, want sinds gisteren is mama terug aan de slag! Wij moeten dus weer naar de crèche. Voor Seppe is dat nieuw, want mama is de afgelopen acht maanden thuis gebleven om voor ons te zorgen. Mama en papa hadden een beetje schrik dat Seppe zijn draai niet zou vinden, maar dat bleek geen enkel probleem. Eten doet hij buiten al proporties (het zit blijkbaar in de familie). Slapen en spelen lukt ook en als mama ons 's avonds komt halen, tovert hij zijn allerzoetste glimlacht op z'n gezichtje.

De laatste weken is er niet zo veel gebeurd in ons leventje, maar we hebben wel veel meegemaakt. Seppe kan zich nu rechttrekken aan z'n park en hij kruipt in paracommandostijl door de living (wat extra was betekent, maar dat vindt mama niet erg, want de vloer is ondertussen eens ge'swift'). Slapen is echter nog steeds z'n sterkste kant niet. Tussen acht en vier komt hij soms een keer, maar soms ook niet wakker. Dus da's goed, hé. Maar de meeste ochtends is hij al wakker rond 5u en slapen zit er dan niet veel meer in. HIj maakt dan zoveel lawaai dat ook ik er van wakker word, waardoor ik dan de hele dag humeurig ben. Overdag doet hij tukkies van een half uur tot een uur. Mama is dat al gewoon van mij en weet ondertussen wel dat dit gewoon over zal gaan.

Het leven is voor mij veel mooier geworden sinds ik beter kan babbelen. Ik kan zelfs al echte zinnetjes als 'Titi, waar ben je?' of 'Ik ga mee' zeggen. IKKE is ook een tof woordje. Nu Seppe ook op de fiets kan, maken we soms korte ritjes met de fiets en dan doe ik mama ferm zweten.

Heel leuk was de vdk-fietstocht, want er was eten en ik mocht overal aankomen! hihi!

Hier naast vind je nog een compilatie met foto's van de voorbije weken!

groetjes

Friedl 

21:33 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Party-animals Hello Friedl en Seppe,

Ik heb een werkje voor jullie, een boodschapje doorgeven.

Aan: jullie mama en papa
van: mijn mama en papa
boodschap: HAPPY B-DAY

Merci hé

groetjes
Robbe

Gepost door: Robbe | 10-09-08

Friedl en Seppe, morgen 20/09 moeten jullie extra braaf zijn voor jullie mama en papa want ze hebben iets te vieren, ze zijn dan 5 jaar getrouwd ! Dus morgen: heel lang slapen en dan heel den dag heel lief zijn oke? groetjes oma en opa

Gepost door: oma Lieve | 19-09-08

het is een beetje stil geworden op jullie blogje. Krijgen de kindjes in de leslokalen veel te veel huiswerk mee naar huis misschien, zodat mama 's avonds te veel moet verbeteren?
Misschien kunnen wij binnenkort opnieuw leuke verhalen lezen van de feestvierders ?

Gepost door: Frieda | 20-09-08

De commentaren zijn gesloten.