22-09-08

Help! Een 'pik' in de tuin!

hallo iedereen

Het is alweer een tijdje geleden, maar zo als gewoonlijk was het hier razend druk. Ondertussen kruipt Seppe (nog steeds in paracommando-stijl) door heel ons huis en begint hij zich overal aan op te trekken. Dit betekent dat hij ook al eens stout kan zijn: bloemen omtrekken, cd's uit het rek halen, ... Mama en papa zijn dan boos en dat vind ik fantastisch! Pas op! Als mijn broertje weent, ben ik er wel als de kippen bij om hem tutje te geven of te troosten.

Van kippen gesproken... Ze zijn nog steeds niet mijn favoriete dieren. Ik ben zo bang dat ze me zullen pikken, dat ik ze geen kip, maar wel pik noem.

De voorbije maanden was er ook telkens een rubriekje 'nacht' bij. Wel, deze maand kunnen we met veel plezier zeggen dat ook Seppe de nacht ontdekt heeft. Sinds hij naar de crèche gaat, gebeurt het al eens dat hij slaapt tot 7u en meestal toch tot 6u. Sporadisch moet mama nog eens opstaan. Zoals het afgelopen weekend. Seppe had het heel moeilijk 's nachts. Dat was ook niet moeilijk toen we zagen dat hij een reuzespinnenbeet had. Griezelig!

We vierden deze maand ook de verjaardag en huwelijksverjaardag van mama en papa (én verjaardag van tante Kelly). Volgende maand wordt nog beter, want dan verjaar IK (mijn favoriete woordje)!

kusjes

Friedl

09:50 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Happy Birthday to you! Hiep Hiep Hoera Friedl je bent nu 2 jaar Kusjes van Oma en Opa

Gepost door: oma Lieve | 04-10-08

ook van mij een hele dikke proficiat met de 2 kaarsjes die je mag uitblazen !!! Waarschijnlijk zal dat wel uitgebreid gevierd worden in jouw familie: geniet ervan !!!

Gepost door: frieda | 04-10-08

De commentaren zijn gesloten.