13-10-08

Twee jaar!!!

Hiep hiep hoera!!!

Ik ben vorige week twee jaar geworden. Op mijn verjaardag ben ik bij oma en opa wakker geworden en overstelpt door cadeautjes. 's Avonds mocht ik bij mama en papa aperitieven. Mama had kleine pizzatjes gemaakt en natuurlijk waren er ook weer cadeautjes.

Het echte feest was gisteren! Mijn hele familie was van de partij (de foto's volgen uiteraard) en er was een grote taart met mijn foto er op! Samen met meter en peter mocht ik de kaarsjes uitblazen. Ik kreeg van alles: een huishoudkarretje (kan ik mama helpen poetsen), puzzels, kleertjes, dvd en centjes, die mama voor mij goed zal bewaren (allé dat hoop ik toch). Het was wel een vermoeiende dag,want nadat mama en papa ons in bedje gelegd hadden en hebben ze ons niet meer gehoord.

Verder gaat alles hier z'n gewone gangetje. Mijn woordenschat groeit alleen maar en er komen ook steeds meer zinnetjes bij. Ik kan nu ook al zelf springen en zelf mijn kleerjtes afdoen. Seppe en ik zijn vorige week met oma naar Kind en Gezin geweest en we zijn goedgekeurd. Ik weeg 12.150 en Seppe 9kg 200. Seppe is ondertussen ook al 72 cm groot. Nog een beetje en hij haalt me in.

De verpleegster heeft ook erg met mijn broertje geboft, want hij was erg flink. Hij begint langzaam te kruipen in plaats van te sluipen - maar zelfs al sluipend geraakt hij overal zonder problenmen. Zo lag hij onlangs achter de deur en kon mama niet meer binnen. Hij begint ook al te stappen rond de salontafel en ik vind dat fantastisch. We lachen veel samen - ook als ik in de hoek moet staan.

Oh ja en met mijn twee jaar zit ik nu ook officieel in de 'nee-fase' en dat zorgt voor stress bij mama en papa.  hihi

Tot binnenkort met foto's!

Friedl en Seppe

09:31 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Een héél gelukkige verjaardag!

Gepost door: Robbe | 13-10-08

eff terzijde nog even vermelden dat je het eosine-avontuur kunt vermijden door de eosine te vervangen door de cicalfate creme of lotion van Avène. Werkt supergoed, mr is wat prijziger. Grootste voordeel is zijn kleurloze oplossing ;)

Gepost door: frieda | 14-10-08

De commentaren zijn gesloten.