04-11-08

Op reis!

We zijn vorige week op reis geweest naar de Lommerbergen! Seppe en ik hebben veel geslapen in de auto en waren laaiend enthousiast toen we daar eindelijk aankwamen. Meteen het zwembad in ... we wisten niet waar we eerst moesten opkruipen. Ons lichtje ging echter even snel uit als het opgelicht had. We hebben geen kik meer gegeven eens we in ons bed lagen.

De tweede dag had ik wat last van aanpassingsverschijnselen. Als ik niet in de buggy zat, wilde ik er in en omgekeerd. Mama en papa probeerden het eerst met te doen alsof ze me zouden achterlaten als ik hen niet snel volgde, maar daar trapte ik niet in! Toen heeft mama het hard gespeeld en me vastgebonden in mijn buggy. De hele weg heb ik geprotesteerd, maar het mocht niet baten. De boodschap had ik wel begrepen, wat echter niet wil zeggen dat ik het later niet nog geprobeerd heb. Ik ben die dag ook met papa naar Nijntjes peuteruur geweest. Ik mocht lezen, tekenen en puzzelen in een piepklein huisje. 's Avonds gingen we weer zwemmen en nadien mochten we frietjes eten. Het waren Seppes eerste frietjes en hij vond het heerlijk.

De derde dag hebben mama en papa geprobeerd om met ons te gaan wandelen, maar dat zagen we niet zitten en dat hebben we ook duidelijk laten horen!!! We zijn toen ook met een boot over het water gevaren met de zonsondergang op de achtergrond. Daar werd ik dan toch even stil van (Seppe ook, maar dat had waarschijnlijk meer met de koek in zijn mond te maken...).

De vierde dag deden we het rustig aan, want we zijn nog steeds niet helemaal mee met het winterschema (uurwisseling) en dat begint te wegen. Ondertussen is ook gebleken dat Seppe een echte waterrat is! In het grote zwembad legt hij zich op zijn rug, met z'n armen in de lucht en laten drijven! Zeker in het brubbelbad is het genieten.

De vierde dag was het alweer inpakken geblazen, maar nog niet richting Torhout. We hadden nog een weekendje te goed met de familie van papa. We hadden een prachtig huisje gehuurd in Trois-Ponts. Mama en papa waren zo onder de indruk dat ze steeds 'Amai' zeiden. Ik wou meedoen met de groten en aapte hen na. Dat was blijkbaar erg grappig.

In het huisje was er ook een zwembad. Het water was misschien een beetje te koud voor ons, de wellness was echter des te beter. Een stomende douche en een ligzetel op kindermaat: meer moet dat niet zijn.

Mama en papa hebben me in de Ardennen ook meegenomen naar de grotten van Remouchamps, maar dat vond ik maar saai. Ik was beter bij Seppe gebleven, want die mocht gaan wandelen.

De zondag zijn we dan moe, maar tevreden naar huis gekeerd waar oma Lily en opa owa ons nog een bezoekje gebracht hebben.

Foto's volgen nog, maar het fototoestel van mama en papa is kapot en dus hebben ze opas toestel gebruikt.

kusjes

Friedl en Seppe

15:43 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.