04-11-08

Zindelijk worden en oorpijn

Dat de vakantie voorbij is dat hebben zus en ik al meteen door! Vanaf gisteren draagt zus geen pamper meer overdag (wel nog om te slapen). Gisteren deed ze het heel goed, maar vandaag is ze al aan haar vierde broek toe. Ze zegt het wel, maar iedere keer net iets te laat... En ik maar klappen met mijn handjes telkens dat potje vol is.

Ikzelf heb ook miserie, want ik zit met een oorontsteking. Ik kwam de laatste tijd weer erg veel wakker 's nachts. Mama dacht dat ik ontregeld was door de reis en het winteruur, maar niets was minder waar! Mijn oortjes deden pijn; ik heb eerst koorts moeten krijgen vooraleer ze dat doorhadden. Pff... Vanmorgen ben ik dan met mama naar de dokter geweest. Ik heb druppeltjes gekregen en platte rust. Aanvankelijk zag het er niet zo erg uit, maar vannamiddag bleef mijn koorts toch weer stijgen. Wordt uiteraard vervolgd...

groetjes
Friedl en Seppe

PS Het heeft gisteren serieus gestoven. Friedl wou weer eens niet opruimen en op de koop toe zat ze er mee te lachen. Het lachen verging haar echter vlug toen we haar herinnerden aan Bollo de Beer waar ze zo gek op was in de Lommerbergen.

15:53 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ocharme Seppe, tzal ne keer beter zijn als je het kan zeggen daj zere oortjes hebt. Zeg maar tegen je mama dat ze je goed soigneert en Friedl jammer dat je mama en papa niet dezelfde humor hebben als jij hé
kusjes van oma en tot donderdag

Gepost door: oma Lieve | 04-11-08

Dag Seppe,
Ik voel alvast massas met je mee. Ik heb momenteel ook wat koorts, en ik vind dat ook niet geestig. Hopelijk ben je ondertussen al wat hersteld!
groetjes
Robbe

Gepost door: Robbe | 10-11-08

De commentaren zijn gesloten.