16-02-09

Jitske

Hallo

Wij hadden zaterdag groot bezoek. Tot de grote verrassing kwamen Kevin en Silvia met bloemetjes voor mama (waarvoor dank!). Mama was natuurlijk heel blij, maar ze brachten nog iemand veel leukers mee: Jitske. Ik ontpopte direct als moedertje en wou haar al eten geven, strelen en kusjes geven. Ik doe de laatste namelijk niet liever dan voor m'n popje koken of haar in bad steken (als ik geen torens moet bouwen of mama moet helpen in de keuken)

klein

Jammergenoeg moesten ze algauw weer weg, maar binnenkort mogen we naar grote oma en opa om te eten en daar zullen we samen kunnen spelen! Ik kijk er al naar uit!

Verder willen we op onze website ook onze tante Stefanie een beetje steunen. Zij brengt haar dagen al liggend door zodat haar buik met baby'tje een beetje kan rusten.

Veel kusjes

Seppe en Friedl

PS Als je op de foto klikt, dan zie je nog meer foto's.

10:47 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Joepie! Ik kan stappen!

Hallo

Eigenlijk is het al oud nieuws, maar mijn mama is een beetje laat aan. Sinds een goeie drie weken kan ik overal achter m'n zusje aan crossen. Ik voel me enorm opgelucht, want de weken er voor was ik echt niet in m'n humeur omdat het maar niet wilde lukken.Natuurlijk heb ik er al een heleboel builen aan overgehouden, maar men leert maar door vallen en opstaan, hé.

M'n zusje haar woordenschat vordert ook met rasse schreden en dat levert soms grappige situaties op. Zo was m'n mondje onlangs vuil door die lekkere choco (mmm) en zei ze: 'Seppe vuil, nieuw seppe kopen'. Ik heb onmiddellijk aan de alarmbel getrokken en mama gevraagd een afspraak bij de kapper te maken en zie hier: het resultaat!

klein

Ben ik niet knap? Mijn zus en ik waren ook erg braaf. We hebben flink stilgezeten en achteraf kregen we een snoep. Gezien ik nog een beetje te klein voor snoepjes ben, had zus dubbel geluk: ze kreeg er twee!

Zus en ik zitten ook allebei in een kentering wat slapen betreft. Ik heb 's morgens niet altijd zin om nog een tukje te doen en m'n zus durft al eens het middagdutje over te slaan. We vinden dat niet erg, maar mama kan ons niet altijd meer de baas. Ik doe graag na wat m'n grote zusje doet. Als zij bijvoorbeeld op tafel wil klimmen en mama protesteert, dan kruipt ze er in het beste geval wel af, maar dan begin ik er op te kruipen. Dat vindt Friedl dan zo leuk dat we samen gieren van het lachen. Mama vindt ook regelmatig speelgoed in haar boekentas.

Ik ben de laatste weken ook behoorlijk gevaarlijk geworden: ik kruip overal op (en val er dan natuurlijk af) en kruip zelfs uit m'n park! De zomer mag stilletjesaan komen zodat we weer buiten kunnen ravotten.

Bekijk zeker nog eens de fotootjes hiernaast!

groetjes

Friedl en Seppe

10:34 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-02-09

TAG

Rara, wie zit er daar naast onze papa in de schommelstoel?

IMAG0079

20:49 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |