01-03-09

krokusvakantie????

Hallo iedereen

Deze week was het vakantie en dat betekent dat wij niet naar de crèche moeten en thuis mogen spelen. Ik heb daar wel zo mijn bedenkingen bij... Tijdens de vakantie moet onze poetsvrouw - Cindy - niet komen omdat mijn mama dan tijd heeft om te poetsen, maar wie is daar de dupe van ... juist ja!

dweilen

Verder verliep de vakantie heel rustig: eerst was mama ziek, dan Seppe en mijn neusje loopt rapper dan ons Belgisch zilver. Hij had diarree, maar een dieet hielp niet echt omdat mijn broertje nogal een veelvraatje is. Vrijdag zijn we dan maar allemaal samen naar de dokter geweest - oma was daar toevallig ook, zou ze ons achtervolgen? Omdat ik zo zwaar ademde vond de dokter het nuttig eens een foto te nemen. Dat was erg leuk omdat iedereen me zo'n knapperd vond en ik ook nog eens een prikje (ik noem het pikje en dat schijnt iedereen hilarisch te vinden) om mee te spelen kreeg.

Vrijdagavond en zaterdag waren we bij oma en opa omdat mama en papa naar Batibouw gingen. Het was er erg leuk. Ik heb met opa geholpen in de tuin, want ze hebben daar deze week een hek geplaatst. 's Namiddags zijn we naar Beernem bos geweest. Opa was een 'flinke meid', want hij dronk heel netjes van mijn appelsapje.

Tot binnenkort eens!

Friedl

PS BIjna vergeten te zeggen dat mijn broertje sinds deze week in z'n handjes kan klappen en ook ma(ma) roept als hij mama nodig heeft. Als je trouwens op de foto hierboven klikt, zul je zien dat we samen al heel veel pret beleven.

09:49 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |