19-04-09

Plopsaland

Hallo

We weten het: 't is weer lang geleden! Er is dan ook veel gebeurd. Mama had twee weken vakantie en ook papa had congé genomen. Reden te meer dus om er met z'n allen op uit te trekken naar Plopsaland!

Na het aanschuiven om in de Panne te komen, aanschuiven voor het ticketje, aanschuiven om in het park te komen, stonden Bumba en z'n vriendjes ons op te wachten en dat was net iets te veel voor mijn gemoed! Ikke bang! Broertje voelde zich direct thuis, maar voor mij was het toch een beetje overdonderend. Gelukkig vonden we snel de rustige kant van het park (met rustig bedoelen we dan: geen levende Bumba's, want volk was er overal) en vond ik m'n moed terug bij de geitjes. Dit was het begin van een leuke dag: bootjes in de ploptuin, Bumba-speeltuin, draaimolen met auto's, tractors, kikkertjes, carousel, treintje, ... en een ijsje! Mama en papa waren heel fier op ons: ondanks het vele wachten waren we niet vervelend, seppe hield zich kranig zonder z'n bedje en ik vroeg enkel om een ijsje.

We gaan zeker nog eens terug!

klein

groetjes

Friedl

PS De foto's kun je bekijken met een klik op de foto. Mama heeft trouwens beslist om vanaf nu alle foto's in berichtjes te publiceren ipv aan de zijkant. Er is daar namelijk geen plaats meer... Steeds op de foto klikken dus!

21:00 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.