02-05-10

een hele tijd geleden

Hoi iedereen

Al bijna een jaar geleden dat er nog iets gepost werd op deze site. Een regelrechte schande, want er gebeurt nochtans van alles in ons leventje.

Zo rijdt Friedl ondertussen met een fietsje met steunwieltjes, kan ze op één been springen, gaat ze volle dagen naar school bij juf Hilly(weliswaar niet altijd met veel goesting) en spreekt ze al heel vloeiend. Sommige woorden blijven moeilijk: chocotuur (confituur), juddie (jullie), ofilans (olifant), kakosie (handtas). Ze kan wel al heel goed haar adres en naam zeggen en ook de r heeft ze sinds het begin van het jaar onder de knie. Een van haar lievelingsspelletjes is nu schooltje spelen, maar kindje seppe luistert niet altijd en dan gaat hij op denkbeeldige medelln zitten. Knutselen, schilderen en tekenen zijn ook echte toppers! 

Seppe gaat nog niet naar school, maar charmeert iedereen in de creche met z'n duizenden zoentjes (doentje) en knuffels. Als hij stout is, weet hij al heel goed dat dojie (sorry) het codewoord is. Vooral tijdens het eten kan het er al eens stuiven, want stilzitten lukt echt niet. Hij drinkt graag (s)poep en doet alles, maar dan ook echt alles na wat z'n zusje doet. Puzzelen kan hij als de beste, maar als het gevaarlijk wordt dan is hij het liefst bij mama.

We hebben nu ook een lichtje zodat we 's morgens niet te vroeg opstaan, maar dat snapt Seppe niet altijd. We hebben de laatste ook heel veel mensen die bij ons komen werken: eerst hebben ze ons huisje papot (kapot) gedaan en nu zijn ze het opnieuw aan het opbouwen.

Zo zijn jullie toch weer een beetje op de hoogte!

Groetjes

Friedl en Seppe

20:21 Gepost door friedl en seppe in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |